FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
FIGHT!
"imam što je potrebno"

Nakon brutalnog nokauta i postavljanja nestvarnog rekorda Ngannou se prozvao prvakom

Francis Ngannou ne dvoji u svojoj glavi da je upravo on najbolji borac UFC-ove teške kategorije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je za samo 20 sekundi nokautirao Jairzinha Rozenstruika i postavio novi UFC-ov rekord, Francis Ngannou bio je vrlo aktivan na društvenim mrežama i u razgovoru s novinarima. Sve se naravno vrti oko titule UFC prvaka koju trenutno drži Stipe Miočić, a koju Predator silno želi u svom vlasništvu.

Podsjetimo, Ngannou je nakon povratničkog UFC-a 249 u Jacksonvilleu postao prvi borac u povijesti organizacije s četiri uzastopna nokauta u manje od 90 sekundi. Njegov zastrašujući nokaut postao je pravi hit na internetu, pogotovo reakcija Daniela Cormiera.

Cormierova reakcija nakon nokauta Ngannoua Internet "gori": Urnebesna reakcija Miočićeva rivala nakon brutalnog nokauta Francisa Ngannoua divider

Na posljednja četiri nokauta Ngannou je ukupno potrošio svega 162 sekunde, a padali su redom Curtis Blaydes za 45 sekundi, Cain Velazsquez za 26 sekundi, Junior dos Santos za 71 sekundu i sada Rozenstruik za svega 20.

Odmah nakon pobjede Ngannou je prebačen u hotel u sklopu sigurnosnih protokola vezanih za koronavirus, odakle je bio vrlo aktivan na društvenim mrežama. Nakon što je pohvalio glavnu borbu večeri i pobjedu Justina Gaethjea nad Tonyjem Fergusonom, Ngannou je krenuo u samopromociju:

Hoćemo li ikada vidjeti borbu Khabib - Ferguson?

Ukupno glasova:

"Okrunite prvaka", napisao je i objavio nekoliko fotografija sebe kako nokautira Rozenstruika.

Nakon toga se dva navrata zahvalio Rozenstruiku na meču koji su odradili, a onda je pokazao i da ima smisla za humor. Naime, objavio je video njihovog sučeljavanaj nakon veganja i napisao:

"Sučeljavanje je trajalo duže od borbe."

gol expired Predsjednik UFC-a na aparatima: Pogledajte kako mu je Gaethje izbio milijune iz džepa. Okršaj Khabiba i Fergusona nikad nećemo vidjeti divider

U razgovoru s novinarima Ngannou je još jednom zavapio da ne zna što bi više trebao napraviti da dobije borbu za naslov prvaka.

"Ne znam što je potrebno više napraviti da dobijem priliku za naslov prvaka u UFC-u. Da budem iskren, pomirio sam se s tim. Nije da me nije briga, ali ne želim osjećati kao da me nešto kontrolira. Sa ili bez prilike za naslov prvaka ja sam i dalje borac koji ima što je potrebno da bude prvak i koji ima pravo na svoje mišljenje", kazao je Ngannou.

Podsjetimo, Ngannou mora čekati na pobjednika trilogije između Stipe Miočića i Daniela Cormiera, a ta bi se borba trebala dogoditi nadolazeće jeseni. Stipe je rekao da je ljeto prerano, ponajviše zbog činjenice da su dvorane u Ohiju gdje živi i dalje zatvorene te da nema gdje trenirati.

Hardy i De Castro Komedija u okršaju teškaša koji ne znaju mnogo o borbi u parteru: Sudac "nagovarao" borca da ga nastavi udarati divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider