FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"ako se odlučiš vratiti..."

Je li McGregor dobio što je htio? Mayweather ga nemilosrdnom provokacijom pozvao da odrade revanš: "Opet ću te kazniti"

Floyd Mayweather iskoristio je McGregorov odlazak u mirovinu za novu provokaciju i prozivku na revanš.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nedugo nakon što je završio spektakularni UFC 250 u Las Vegasu, najveća MMA zvijezda današnjice Conor McGregor objavila je ponovno svoj odlazak u mirovinu.

"Bok, ekipa. Odlučio sam se povući iz svijeta borbe. Hvala na svim lijepim sjećanjima. Kakva je to samo vožnja bila. Ovo je fotografija mene i majke u Las Vegasu nakon jedne od osvojenih titula prvaka svijeta", napisao je u svom tvitu Conor McGregor.

To je njegova već treća objava u karijeri da odlazi u mirovinu, koju je potom i objasnio.

Stipe ulazi u ring (Foto: Dnevnik.hr) Miočić objavio svoj povratak u oktogon, Cormier odmah reagirao: "Došlo je vrijeme! Tko je spreman?" divider

"Imao sam planove i ciljeve. Svijet je odjednom poludio, svašta se događa trenutačno. Htjeli su me bacati gore-dolje po kategorijama i nudili su mi glupe borbe. Je*e mi se, dosta mi je. Oni (UFC) htjeli su pokazati moć i gaziti po meni. Skidao sam masu na 70 kilograma, pa onda nisam htio skidati jer sam se borio u velteru. Moram biti oprezan sa svojim tijelom. A onda se počelo pričati da ću se boriti s Andersonom Silvom u srednjoj. Čovječe, stvarno mi je dosta", rekao je, a tvrdi i da je izgubio žar za borbama.

"Pokušavam biti uzbuđen, stvarno se trudim. Kad sam čuo za Andersona, rekao sam, sranje, to je luda borba. A onda su svi rekli da je star. Pomislio sam, borba protiv najvećeg ikad u mojim očima nije dovoljan izazov? Znate što, u pravu su, nije, ne bih dobio priznanje, svi bi rekli da je star i daleko od najboljih dana", smatra McGregor.

Felicia Spencer Zastrašujuće posljedice demoliranja: Pogledajte što je UFC prvakinja napravila svojoj suparnici divider

Irac je u nedjelju navečer objavio tortu s natpisom "sretan ti odlazak u mirovinu, tatice". Na tu je objavu sakupio više od 18 tisuća komentara, a među njima se našao i onaj proslavljenog boksača Floyda Mayweathera.

"Ako se ne varam, zar nisi rekao Mikeu Tysonu da bi me mogao pobijediti ako se ponovno borimo? A sad si odustao! Mislio sam da želiš pobijediti najbolje? Ako se odlučiš vratiti, čekat ću te pa da te ponovno kaznim", napisao je Mayweather.

Je li to što je McGregor želio u trenutku kada je objavio da napušta MMA?

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider