FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
konačno!

Miočić objavio svoj povratak u oktogon, Cormier odmah reagirao: "Došlo je vrijeme! Tko je spreman?"

Stipe Miočić objavio je da je došlo vrijeme za njegov povratak u oktogon!

Stipe ulazi u ring (Foto: Dnevnik.hr) (Foto: DNEVNIK.hr)

Stipe Miočić na svojim profilima na društvenim mrežama dao je do znanja svojim fanovima da je stiglo vrijeme za njegov povratak u oktogon! On je uz priloženu fotografiju sebe kako izlazi u oktogon napisao:

"Došlo je vrijeme! Tko je spreman? #SM #AndStil".

Kao što je jasno vidljivo, nema datuma kada će se dogoditi njegov ulazak u oktogon, no pretpostavlja se da je riječ o kolovozu, najkasnije rujnu. Trening-kampovi boraca traju otprilike dva mjeseca, pa možemo zaključiti da će tako biti i ovoga puta.

Odmah po objavi američkog borca s hrvatskim korijenima oglasio se i njegov suparnik Daniel Cormier. Objavio je emotikon oduševljenosti sa srcima u očima, te je pritom napisao "gotov si".

Javio se i Francis Ngannou, samoprozvani "neokrunjeni prvak", kojemu je dosta čekanja.

"Prošla je gotovo godina dana. Prestanite se boriti po društvenim mrežama, potpišite ugovor."

S obzirom na to da je Stipe objavio da je vrijeme, očekujemo da danas ili u roku od nekoliko dana i UFC objavi datum i mjesto ovog trećeg okršaja između Miočića i Cormiera. Podsjetimo, 2018. godine Cormier je iznenadio Miočića i oduzeo mu pojas teškaškog prvaka, a godinu dana kasnije Stipe je uzvratio i na spektakularan način vratio naslov u svoje vlasništvo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider