FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
podsjetila na joannu

Zastrašujuće posljedice demoliranja: Pogledajte što je UFC prvakinja napravila svojoj suparnici

Felicia Spencer nije uspjela napraviti čudo i detronizirati nezaustavljivu UFC prvakinju Amandu Nunes.

Felicia Spencer (Foto: GOL.hr)

Amanda Nunes ovoga puta nije nokautirala svoju suparnicu, ali ju je zato pretukla gotovo do neprepoznatljivosti. Lice Felicije Spencer sličilo je onom Joanne Jedrzejyczyk nakon meča za titulu protiv Weili Zhang. 

Nokaut Garbrandta Povratak bivšeg prvaka u velikom stilu: Nokautom godine dokazao da je i dalje jedan od najboljih! divider

Podsjetimo, Joanna je u ožujku zajedno s Kineskinjom odradila najbrutalniji i najbolji meču povijesti ženskom MMA-a, no posljedice su bile zastrašujuće. Čelo poljske borkinje je nateklo do te mjere da je izgledala poput nekog vanzemaljca iz filma. 

Felicia Spencer Felicia Spencer (Foto: GOL.hr)

Slično, ali ne u istom intezitetu, nateklo je i čelo Felicije Spencer, koja je nakon silnih batina koje je pretrpila izgledala neprepoznatljivo. Osim čela imala je posjekotine ispod oba oka, te je sudac Herb Dean u jednom trenutku pete runde morao prekinuti dvoboj kako bi liječnik provjerio jesu li posjekotine preduboke, odnosno može li nastaviti s mečem. 

Amanda Nunes udara Spencer Amanda Nunes demolirala Spencer u novoj obrani naslova UFC prvakinje na spektakularnom UFC-u 250 divider

Već nakon treće runde fanovi su se na društvenim mrežama pitali da li bi njezin kut trebao baciti ručnik u ring, jer je tijekom svih dotadašnjih 15 minuta djelovala poput vreće za udaranje. Isto se nastavilo do samog kraja, pa njezin izgled u konačnici, nakon gotovo 100 udaraca u glavu, nimalo ne iznenađuje. 

Snimku UFC 250 eventa pogledajte večeras na Novoj TV od 23 sata.

gol expired Pogledajte posljedice najbrutalnijeg i najboljeg ženskog meča u povijesti UFC-a! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider