FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Čovječe, stvarno mi je dosta"

McGregor objasnio zašto je otišao u mirovinu, žestoko je napao UFC: "Htjeli su gaziti po meni"

Irski borac još jednom je otišao u mirovinu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Conor McGregor objavio je da se povlači iz borilačkog svijeta netom nakon UFC-a 250 u Las Vegasu. Svoju naglu odluku detaljnije je objasnio za ESPN.

"Imao sam planove i ciljeve. Svijet je odjednom poludio, svašta se događa trenutačno. Htjeli su me bacati gore-dole po kategorijama i nudili su mi glupe borbe. J**e mi se, dosta mi je", rekao je.

"Oni (UFC) htjeli su pokazati moć i gaziti po meni. Skidao sam masu na 70 kilograma, pa onda nisam htio skidati jer sam se borio u velteru. Moram biti oprezan sa svojim tijelom. A onda se počelo pričati da ću se boriti s Andersonom Silvom u srednjoj. Čovječe, stvarno mi je dosta", rekao je, a tvrdi i da je izgubio žar za borbama.

Nunes grli Spencer Predivna gesta najveće UFC-ove prvakinje: Reakcijom i pohvalama natjerala svojoj protivnici suze na oči divider

"Pokušavam biti uzbuđen, stvarno se trudim. Kad sam čuo za Andersona, rekao sam, sranje, to je luda borba. A onda su svi rekli da je star. Pomislio sam, borba protiv najvećeg ikad u mojim očima nije dovoljan izazov? Znate što, u pravu su, nije, ne bih dobio priznanje, svi bi rekli da je star i daleko od najboljih dana", smatra McGregor.

Ovo je već treći McGregorov odlazak u mirovinu. Radio je to 2016. godine i lani u ožujku. Prošle godine je to objavio usred pregovora s UFC-om oko nove borbe, pa je bilo logično zaključiti da su pregovori propali i da je zato tako reagirao.

Isti bi razlog mogao biti i ovog puta s obzirom da McGregor traži priliku osvojiti naslov prvaka u velteru, a šef UFC-a Dana White mu nema namjeru dati da se ogleda protiv prvaka Kamaru Usmana.

Zadnja runda borbe Raphaela Assuncaoa i Codya Garbrandta

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider