FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
veliko srce prvakinje

Predivna gesta najveće UFC-ove prvakinje: Reakcijom i pohvalama natjerala svojoj protivnici suze na oči

UFC prvakinja Amanda Nunes najopakija je žena u svijetu slobodne borbe, ali je istovremeno predivna osoba kada kada nema zadatak tući svoju suparnicu.

Amanda Nunes nije imala milosti prema svojoj suparnici za vrijeme meča za titulu UFC prvakinje perolake kategorije. Demolirala ju je tijekom svih 25 minuta glavne borbe UFC 250 eventa, no nakon sirene koja je označila kraj borbe Nunes se transformirala u jednu sasvim drugu osobu.

Za nesalomljivu Feliciju Spencer imala je samo riječi, a pritom ju je gotovo dovela do suza. Nakon što je dobila novu verziju pojasa UFC prvakinje Nunes je otišla do Spencer kako bi je još jednom pozdravila i zagrlila. Spencer se sagnula kako bi pogledala pojas oko njezinog struka na što joj je Brazilka ponudila:

Felicia Spencer Zastrašujuće posljedice demoliranja: Pogledajte što je UFC prvakinja napravila svojoj suparnici divider

"Želiš ga držati?"

Kanađanka je na prvu odgovorila da nema potrebe, no Nunes je skinula pojas sa sebe i stavila ga preko ramena 29-godišnje Spencer. Ona se u tom trenutku gotovo rasplakala, a Nunes ju je zagrlila i rekla njezinom treneru da je ona najčvršća suparnica s kojom se ikad borila.

Treba naglasiti da je Nunes u karijeri odradila nekoliko pravih "ratova" poput okršaja protiv Valentine Ševčenko, Raquel Pennington i Germaine de Randamie, te da je u oktogon ulazila i u prvoj rundi nokautirala veličine poput Ronde Rousey, Mieshe Tate, Holly Holm i Cris Cyborg. Malo je reći da je za Spencer to najveće priznanje koje je mogla dobiti u tom trenutku.

Nokaut Garbrandta Povratak bivšeg prvaka u velikom stilu: Nokautom godine dokazao da je i dalje jedan od najboljih! divider

Podsjetimo, Nunes je po prvi put obranila pojas prvakinje u perolakoj kategoriji, čime je postala prva i jedina u povijesti UFC-a koja je osvajala titule prvaka u dvije težinske kategorije i pritom ih uspješno obranila.

Nadmašila je Conora McGregora, Daniela Cormiera i Henryja Cejuda koji su također bili dvostruki prvaci, ali nisu obranili oba pojasa.

gol expired Najveća zvijezda MMA-a Conor McGregor ponovno objavio odlazak u mirovinu: "Napuštam ovaj sport" divider

NOKAUT CODYJA GARBRANDTA

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider