FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ostao šokiran brutalnošću

Cormier objasnio reakciju koja je postala viralni hit: "Nemoguća snaga. Zbog njega suci dobivaju srčani udar"

Daniel Cormier nije se pretvarao da je šokiran brutalnošću kojom je Francis Ngannou završio Rozenstruika.

Trenutak kada je Francis Ngannou lijevim krošeom pogodio bradu Jairzinha Rozenstruika ostat će mnogim MMA fanovima još dugo u sjećanju, dok će neki njegovi potencijalni suparnici moliti boga, u kojeg god vjeruju, da se to njima ne dogodi.

Kamerunac je u ranojutarnjim satima minule nedjelje nokautirao Rozenstruika nakon svega 20 sekundi na povratničkom UFC 249 eventu u Jacksonvilleu.

gol expired Razbijeni Ferguson javio se iz bolnice videom nakon najtežeg poraza u karijeri divider

Bivši teškaški prvak i veliki rival Stipe Miočića, kojeg uskoro očekuje i trilogija s njim, Daniel Cormier radi kao UFC-ov komentator najvećih događaja, pa je tako iz neposredne blizine vidio brutalni nokaut Francisa Ngannoua.

Njegova reakcija govorila je više od tisuću riječi te je istovremeno postala apsolutni hit na društvenim mrežama. Neki su napisali da je reakcija šoka i čuđenja umjetna, no DC je to vrlo brzo negirao i objasnio zašto se ona dogodila.

"To je smiješno, reakcija je stvarna. U trenutku kada sam vidio da je Francis Ngannou krenuo nizbrdo znao sam da je Jairzinho u problemu. Luda, nevjerojatna snaga. Zbog ovog tipa suci dobivaju srčani udar i utrčavaju kao da njegovim suparnicima spašavaju život. Možda to i rade", napisao je Cormier.

gol expired Nakon brutalnog nokauta i postavljanja nestvarnog rekorda Ngannou se prozvao prvakom divider

Podsjetimo, zbog Ngannoua posljednja su četiri suca morala jako brzo i rano prekidati mečevi te istovremeno spašavati njegove suparnike da ne odsjedne koji udarac previše.

Ngannou je postao prvi čovjek u povijesti UFC-a s četiri uzastopna nokauta u manje od 90 sekundi. Redom su padali Curtis Blaydes za 45 sekundi, Cain Velasquez za 26 sekundi, Junior dos Santos za 71 sekundu i sada Rozenstruik za svega 20.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider