FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ima i "nevjernika"

Čitatelji GOL.hr-a bez dvojbi: Stipe Miočić noćas će vratiti pojas UFC prvaka!

Čak 81 posto osoba koji su glasali u anketi vjeruje u pobjedu Stipe Miočića i vraćanje UFC pojasa.

Miočić udara Cormiera (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Noćas, s početkom u 4 sata po hrvatskom vremenu i uz prijenos na GOL.hr-u, Stipe Miočić pokušat će vratiti pojas UFC prvaka od Daniela Cormiera, koji mu ga je oduzeo prije 13 mjeseci brutalno ga nokautiravši.

Naš portal proveo je anketu među svojim čitatelji uz pitanje: Tko će slaviti u revanšu Miočić - Cormier?

Tko će slaviti u revanšu Miočić - Cormier (UŽIVO GOL.hr nedjelja 4:00)?

Ukupno glasova:

Stipe i DC oči u oči (Screenshot) Supruga i kćerka bodrile Miočića u hrvatskom dresu, Cormier mu se provokativno unio u lice divider

U anketi, koja još traje, do sada je glasalo pet i pol tisuća osoba, koje su veliku prednost dale našem borcu, odnosno prognozirale da će Stipe vratiti pojas prvaka. Čak 81 posto čitatelja GOL.hr-a vjeruje američkom borcu hrvatskih korijena.

Noćas se vraća zločesti UFC-ov dečko: Teško je riječima opisati ovu ludu, ali genijalnu glavu Nate Diaz (Foto: AFP) Nate Diaz (Foto: AFP) Nate Diaz (Foto: AFP) +3 Nate Diaz (Foto: AFP)

Tek osam posto njih smatra da će Daniel Cormier još jednom slaviti protiv Miočića, dok ih je 11 posto neodlučnih, ali zato jedva čekaju revanš između ova dva borca.

Prijenos uživo bit će na portalu GOL.hr s početkom u 4 sata ujutro, dok će snimka biti prikazana u nedjelju navečer, u 22:45 u programu Nove TV. Borbe će analizama i komentarima pratiti Vlado Boban, Igor Pokrajac i Zelg Galešić.

VIDEO: Stipe Miočić žestokim nokautom vratio pojas UFC prvaka i možda poslao Cormiera u povijest! Miočić udara Cormiera Miočić - Cormier Miočić udara Cormiera +2 Miočić - Cormier

Podsjetnik na prvi okršaj Miočića i Cormiera: Stipe je bio bolji do TOG trenutka Cormier nokautira Miočića (Foto: AFP) Cormier i Miočić iz prve borbe (Foto: AFP) Stipe Miočić (Foto: GOL.hr) +4 Stipe Miočić i Daniel Cormier (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider