Stipe Miočić uspješno je odradio vaganje za UFC 241 na kojem će pokušati vratiti naslov teškaškog prvaka koji mu je Daniel Cormier prije godinu dana oduzeo. Miočić je na službenom vaganju bio najlakši ikad otkako je ušao u UFC, a na ceremonijalnom su ga iz publike pratile supruga Ryan Marie Carney, te jednogodišnja kćerka Meelah Grace.

Obje su bile obučene u hrvatski crveno-bijeli dres, a posebno slatka bila je njegova kćerka koja mu se smješkala i mahala. Po onome što smo pročitali po društvenim mrežama i medijima, mala vrlo popularna u Anaheimu, te fanovi traže da se fotografiraju s njom.

Anketa

Tko će slaviti u revanšu Miočić - Cormier (UŽIVO GOL.hr nedjelja 4:00)?

  • glasova
  • glasova
  • glasova

Pogledaj sve ankete

Što se samog ceremonijalnog vaganja tiče, Daniel Cormier odlučio se na vrlo agresivnu taktiku te se odmah po spuštanju s vage unio u lice našem borcu. Predsjednik UFC-a Dana White odmah se približio i bio spreman reagirati, no nije bilo potrebe. Stipe Miočić ostao je pravi gospodin, hladno je podnio provokaciju, te potom pružio ruku svom suparniku.

Dirljivi video sa suprugom i kćeri u publici objavio je nedugo nakon ceremonijalnog vaganja, te uz njega napisao "moja istinska motivacija".

UFC 241 možete gledati noćas UŽIVO od 4 sata na našem portalu GOL.hr, te u snimci u nedjelju navečer na Novoj TV.