FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
slavio i njegov otac

Nadolazeća MMA zvijezda isporučila drugi najbrži nokaut u povijesti organizacije

A. J. McKee postao je autor drugog najbržeg nokauta u povijesti Bellatora.

Nokaut McKeeja (Screenshot)

Noćas je u američkom Inglewoodu održava Bellatorova 228 priredba na kojoj smo svjedočili jednom od najbržih nokauta u povijesti promocije. Za njega se pobrinuo 24-godišnji borac A.J. McKee.

Njegov nastup protiv Georgija Karakanjana bio je najipresivniji u cijeloj večeri. Neporaženi 24-godišnjak došao je do pobjede za samo osam sekundi, nakon što je protivnika pogodio lijevim krošeom i potom ga završio udarcima u parteru.

Pep Guardiola (Foto: AFP) Manchester City se priprema za život nakon Guardiole: Dovedena dugoročna zamjena za Pepa? divider

McKee je tako ostvario drugi najbrži nokaut u povijesti Bellatora i došao do 15. pobjede u nizu. Autor najbržeg nokauta, za svega šest sekundi, je Michele Martignoni.

Recimo i da je na istoj priredbi u Inglewoodu nastupio i A.J.-jev 49-godišnji otac Antonio, koji je također slavio. On je to napravio u drugoj rundi, kada je sudac prekinuo dvoboj i proglasio završetak tehničkim nokautom.

Ivan Perišić (Foto: AFP) Perišić otkrio zbog čega je propao njegov transfer u Manchester United: "Teško mi je palo" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider