Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"kad mourinho osobno zove..."

Perišić otkrio zbog čega je propao njegov transfer u Manchester United: "Teško mi je palo"

Ivan Perišić otkrio je zbog čega je propao njegov transfer u Manchester United i zašto Hrvatska i dalje čeka prvog svog čovjeka na Old Traffordu.

Ivan Perišić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U razgovoru za britanski Athletic hrvatski reprezentativac Ivan Perišić otkrio je zbog čega je propao njegov transfer u Manchester United prošle sezone. Tada je na klupi Crvenih vragova bio Jose Mourinho, koji je silno želio Hrvata u svojim redovima.

"Mourinho me nazvao. Želio je da dođem u Manchester baš kao što sam i ja htio. Kada sam saznao da je transfer propao jako mi je teško to palo. Nevjerojatan je osjećaj kada vas želi trener poput Mourinha", otkrio je Perišić i objasnio da je transfer propao zbog tri milijuna eura.

Sergio Ramos i sudac (Foto: AFP) Kapetan Reala u velikim problemima zbog prebrzog jezika: Prijeti mu poduža suspenzija divider

"Manchester je nudio 45, a Inter tražio tri više."

Dvije godine kasnije Perišić je prešao u minhenski Bayern, kod bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača.

"Znao sam da nisam prva opcija Bayerna. No, Leroy Sane se ozlijedio, a u Bayernu su trebali igrača na toj poziciji. Zvali su me iz kluba, uzeo sam jedan dan kako bi razmislio. Na kraju je sve prošlo dobro i mogu reći da sam sretan što igram u Bayernu."

U četiri utakmice otkako je stigao u Bayern Perišić je upisao dva gola i dvije asistencije.

gol expired "Vruće ti je? Jako si seksi": Ugledni sudac zavodio mladu sakupljačicu loptica tijekom meča!? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider