Košarka
SPORTOVI
Košarka
Lebronov triple-double

Šarić u redovima Phoenixa ostvario najbolji start u posljednjih 10 godina, iznenađujući poraz Lakersa

Phoenix Sunsi Darija Šarića upisali su novu pobjedu u NBA ligi s kojom su ostvarili najbolji start u sezoni u posljednjih 10 godina.

Dario Šarić na utakmici Phoenixa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Phoenix Sunsi sinoć su kod kuće sa 138:112 pobijedili Brooklyn Netse, a hrvatski košarkaš Dario Šarić pobjedi je pridonio s 12 koševa (šut iz igre 3/8, trice 2/5), četiri skoka, tri asistencije i jednom ukradenom loptom u 26 minuta na terenu.

Najbolji pojedinac Phoenixa opet je bio Devin Booker s 27 koševa i devet asistencija, dok je Ricky Rubio upisao treći uzastopni double-double sa 22 poena i 12 asistencija. Phoenix je sinoć zabio 19 trica, a s omjerom šest pobjeda i tri poraza ovo mu je najbolji početak sezone od sezone 2009./2010.

gol expired Dalić opet ostao bez Rakitića: ''Nakon Slovačke ću reći što mislim o igranju na Rujevici'' divider

Spencer Dinwiddie kod Brooklyna je bio najbolji, utakmicu je završio s 18 koševa, dok je DeAndre Jordan dodao 16 koševa uz 12 skokova.

Sinoć je na NBA teren istrčao i Mario Hezonja, čiji su Portland Trail Blazersi nakon produžetaka sa 124:113 slavili protiv Atlanta Hawksa.

Nadigravši Atlantu sa 17:6 u produžetku, Portland je prekinuo niz od četiri poraza. Hezonja je odigrao 24 minute i zabio je tri koša, (1/5 šut iz igre) uz dva skoka i dvije ukradene lopte. Damian Lillard predvodio je Portland s 30 koševa, CJ McCollum je dodao 23, dok je kod Atlante najbolji bio Trae Young s 35 poena.

Trener Streich pada na tlo (Screenshot) Kaos na kraju utakmice u Bundesligi: Kečerskim potezom "posložio" trenera na travnjak divider

Nikola Jokić pogodio je koš 3,3 sekunde prije kraja produžetka i Denver Nuggetsi su sa 100:98 svladali Minnesota Timberwolvese u Minneapolisu. Jokić je utakmicu završio s 20 koševa, a Paul Millsap dodao je 14 koševa uz 10 skokova. Karl-Anthony Towns predvodio je Minnesotu s 25 koševa, 16 skokova i šest asistencija.

Toronto Raptorsi sinoć su prekinuli niz od sedam pobjeda Los Angeles Lakersa svladavši ih sa 113:104. Pascal Siakam za pobjedu Toronta zabio je 24 koša i ugrabio 11 skokova, a Fred VanVleet ubacio je 23 koša i upisao deset asistencija.

gol expired Brutalno im uzvratili: Je li ova poruka Armade u derbiju toliko razljutila Dinamo? divider

Anthony Davis bio je najbolji strijelac Lakersa s 27 koševa, a LeBron James upisao je svoj četvrti triple-double u pet utakmica s 13 koševa, 15 asistencija i 13 skokova.

Milwaukee Bucksi predvođeni Giannisom Antetokounmpom, koji je zabio 35 koševa i upisao 16 skokova, svladali su Oklahomu City Thunder sa 121:119. Pobjedu Milwaukeeju osigurao je Brook Lopez, koji je pogodio tricu 25,4 sekunde prije kraja. Dragan Bender nije ulazio u igru za Milwaukee.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Ronaldo napustio stadion prije kraja utakmice, Sarri pokušao objasniti njegov potez divider

Indiana Pacersi sa 109:102 bili su bolji od Orlando Magica, a Philadelphia 76ersi sa 114:106 od Charlotte Hornetsa.

Cleveland Cavaliersi u Madison Square Gardenu sa 108:87 nadigrali su New York Knickse, a Ante Žižić nije ulazio u igru za pobjedničku momčad.

gol expired Legendarni sudac objasnio zašto nije bio penal za City, ali se ne slaže s objašnjenjem lige divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider