Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
puklo u svlačionici?

Ronaldo napustio stadion prije kraja utakmice, Sarri pokušao objasniti njegov potez

Drugu utakmicu zaredom Cristiano Ronaldo završio je prije posljednjeg sučeva zvižduka, što nije slučaj koji se često viđa.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U derbiju talijanskog prvenstva Juventus je s minimalnih 1:0 slavio protiv Milana, no nakon tog susreta gotovo svi pričaju o Cristianu Ronaldu i njegovu potezu. On je bio zamijenjen u 55. minuti utakmice, umjesto njega ušao je Paulo Dybala i riješio pitanje pobjednika, a Portugalac je demonstrativno napustio stadion.

Prilikom izlaska s travnjaka Ronaldo je bio vrlo nezadovoljan, te je prolazeći pored trenera Maurizija Sarrija uputio nekoliko (vjerojatno) ne tako lijepih riječi. Nakon toga se odmah zaputio prema svlačionici i, prema pisanju Sky Sport Italije, napustio stadion prije negoli je utakmica uopće završila.

gol expired Brutalno im uzvratili: Je li ova poruka Armade u derbiju toliko razljutila Dinamo? divider

Na konferenciji za novinare Sarrija su upitali što se dogodilo i je li istina da je Ronaldo ranije napustio travnjak.

"Ako je istina da je napustio stadion prije kraja utakmice, onda je pokazao nepoštovanje prema svojim suigračima. To je nešto što će morati riješiti oni između sebe. Ja nemam nikakav problem s Cristianom. Zahvalan sam mu jer se stavio na raspolaganje za ovu utakmicu iako nije bio fizički spreman. Proteklih mjesec dana imao je određenih problema s koljenom", otkrio je Sarri.

Ne viđamo često da Cristiano Ronalo bude zamijenjen, već da igra svih 90 minuta. No ovo je bila druga utakmica zaredom u kojoj je ranije zaključio susret, a isto se dogodilo i u Ligi prvaka protiv Lokomotiv Moskve.

Franjo Ivanović ispred Miroslava Klosea (Foto: GOL.hr) Veliki hrvatski talent razbio Bayern usred Münchena i šokirao slavnog centarfora: Hrvatska ga ne smije izgubiti! divider

"To je sve dio igre. Naravno da će igrač biti ljutit kada dođe njegovo vrijeme da ranije završi utakmicu, pogotovo jer se jako potrudio da bude ovdje sa suigračima. Mislim da bi se trener više trebao zabrinuti ako igrač nije ljutit nakon što je zamijenjen", smatra Sarri.

Očito je da Ronaldo ima problema s ozljedom te da ga Sarri maksimalno pokušava zaštititi kako bi bio spreman za reprezentaciju, ali i ostatak sezone u kojoj će se Juventus, nakon dugo, dugo vremena, morati pomučiti da osvoji Serie A.

Portugalac sada odlazi na okupljanje reprezentacije, koja igra kvalifikacije za odlazak na Europsko prvenstvno iduće godine. Pred Portugalom su dvije posljednje utakmice u kvalifikacijama protiv Litve i Luksemburga. Ako pobijedi u obje, izborit će odlazak na Euro.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider