Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I dalje bez poraza

Sjajni Dybala opet junak: U velikom derbiju ušao s klupe, majstorijom srušio Milan i vratio vrh

U derbiju 12. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je pobijedio Milan sa 1-0 vrativši se na prvo mjesto Serie A.

Paulo Dybala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Pogodak odluke zabio je Paulo Dybala u 78. minuti. Sjajni Argentinac je zabio pogodak 20 minuta nakon što je ušao u igru umjesto nevidljivog Cristiana Ronalda.

Bila je to deveta uzastopna pobjeda torinske Stare dame protiv Milana. Mario Mandžukić nije konkurirao za sastav torinskog kluba, dok je Ante Rebić ušao u igru kod gostiju u 85. minuti.

Franjo Ivanović ispred Miroslava Klosea (Foto: GOL.hr) Veliki hrvatski talent razbio Bayern usred Münchena i šokirao slavnog centarfora: Hrvatska ga ne smije izgubiti! divider

Idući suparnik zagrebačkog Dinama u Ligi prvaka, Atalanta odigrala je 0-0 na gostovanju kod Sampdorije. Momčad iz Bergama, za koju je cijeli susret igrao hrvatski nogometaš Mario Pašalić, je od 74. minute igrala bez isključenog Ruslana Malinovskog.

Parma je pobijedila Romu sa 2-0 prekinuvši niz od tri utakmice bez pobjede. Parma je povela golom Mattije Sprocatija u 68. minuti, a konačan rezultat postavio je Andreas Cornelius u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider