Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
provokacija riječana

Brutalno im uzvratili: Je li ova poruka Armade u derbiju toliko razljutila Dinamo?

Rijeka je doživjela najveći domaći poraz od Dinama u međusobnim utakmicama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trebao je to biti derbi 15. kola HNL-a, no pretvorio se u noćnu moru za domaćina. Rijeka je na Rujevici pregažena s čak 5:0 od Dinama, koji je tako bijes zbog one šokantne završnice protiv Šahtara iskalio na momčadi koju je Nenad Bjelica prije utakmice proglasio njihovim najvećim rivalom.

Rijeka je tek peta momčad prvenstva, a odlazak Igora Bišćana zasad se čini kao veliki udarac. Slovenski trener Simon Rožman ima tri vezana poraza u HNL-u i kritike navijača usmjerene su na njega, ali i Armada zbog čijeg je pritiska i bojkota, pretpostavlja se, Igor Bišćan i napustio Rujevicu.

Nenad Bjelica (Photo: Goran Kovacic/PIXSELL) Bjelica zahvalio navijačima Rijeke i pohvalio Modre: "Kada je bilo najteže, izašli su i pobijedili" divider

Ne znamo je li Armada kriva i za Dinamovu demonstraciju sile, ali sigurno se Dinamovim igračima i treneru Bjelici nije svidjela sljedeća poruka .

"Kad se vi žalite zbog sudaca i VAR-a, cijela HNL od smijeha vam se para!" stajalo je na transparentima domaćih ultrasa s aluzijom na utakmicu sa Šahtarom.

Damir Burić (Photo: Milan Sabic/PIXSELL) Burić upozorio: "Rijeka i Osijek bili su daleko ispred Hajduka, a sad bismo mi trebali biti ispred Dinama" divider

Ostali navijači Rijeke ispratili su Modre s pljeskom.

"Zahvaljujem im na tome. Imam simpatije prema mom bivšem predsjedniku Miškoviću, stvarno smo u dobrom odnosu. Drago mi je da smo dobili pljesak i želim Rijeci svu sreću u budućnosti", rekao je Bjelica nakon utakmice.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider