Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Moram rotirati"

Bjelica zahvalio navijačima Rijeke i pohvalio Modre: "Kada je bilo najteže, izašli su i pobijedili"

Dinamo je trijumfalno prošao kroz Rijeku pobijedivši s visokih 5:0...

Nenad Bjelica (Photo: Goran Kovacic/PIXSELL)

"Naravno da nakon one utakmice sa Šahtarom nije bilo lako gostovati u Rijeci, ali dečki su stvarno pokazali da su veliki prvaci. Kada je bilo najteže, izašli su na teren i pobijedili. Nismo dali Rijeci da bude previše dobra. Prezadovoljan sam kako smo reagirali nakon traumatične utakmice u srijedu i pohvala svim dečkima", kazao je Bjelica nakon utakmice u kojoj su Modri slavili s 5:0.

Trener Dinama upozorava da se ne može baš svaki dan ovako pobjeđivati.

Franjo Ivanović ispred Miroslava Klosea (Foto: GOL.hr) Veliki hrvatski talent razbio Bayern usred Münchena i šokirao slavnog centarfora: Hrvatska ga ne smije izgubiti! divider

"Mi smo motivirani svaku utakmicu, ali naravno da ne možeš u svakoj utakmici pobijediti. Da bi održavali ovakvu razinu i igrali uspješno na sve tri fronte, mi jednostavno moramo rotirati momčad. Nekada to onda ne izgleda najbolje što je i razumljivo. Jednostavno ne možete ovaj ritam izdržati u istom sastavu punih šest mjeseci", kaže Bjelica.

Bruno Petković odigrao je još jednu odličnu utakmicu. Asistirao je i dijelio lopte svojim suigračima kao rukom.

"Jasno da mi je drago što je odigrao ovako kvalitetnu utakmicu. Isto tako i Livaković i Perić koji bi trebali pomoći našoj reprezentaciji. Oršić, Ivanušec, Olmo, Kadzior također su bili vrhunski. Ma svi su bili stvarno odlični."

Damir Burić (Photo: Milan Sabic/PIXSELL) Burić upozorio: "Rijeka i Osijek bili su daleko ispred Hajduka, a sad bismo mi trebali biti ispred Dinama" divider

Navijače Rijeke ispratili su Modre s pljeskom. Podatak koji dovoljno govori.

"Zahvaljujem im na tome. Imam simpatije prema mom bivšem predsjedniku Miškoviću, stvarno smo u dobrom odnosu. Drago mi je da smo dobili pljesak i želim Rijeci svu sreću u budućnosti", zaključio je Bjelica.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider