Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
evo o čemu je riječ

VIDEO Hrvatska povijesno loše prolazi u ovakvim situacijama, ali Dalićevi Vatreni okrenuli su negativan niz

Naš Saša Lugonjić nalazi se u kampu Vatrenih u Neuruppinu gdje su naši reprezentativci odradili trening po povratku iz Hamburga.

Hrvatska nogometna reprezentacija pleše po rubu ispadanja s Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj, preostaje nam odlučujući susret protiv Italije u ponedjeljak.

Naš Saša Lugonjić nalazi se u kampu Vatrenih u Neuruppinu gdje su naši reprezentativci odradili trening po povratku iz Hamburga.

''Najvažnije je da su svi trenirali, svih 25 igrača bilo je na raspolaganju Zlatku Daliću. Ovo je bio prvi od tri treninga koje Dalić ima na raspolaganju za pripremu za dvoboj s Italijom. Naš izbornik je donio odluku da i posljednji trening odradi u Neuerppinu, a ne u Leipzigu, slično kao što je bilo prije Albanije.Hrvatska će odraditi posljednji trening prekosutra ujutro, pa će krenuti put Leipziga'', rekao je naš Saša.

Njemačka policija VIDEO Novi incident u Njemačkoj: Poljski navijač bacio pivsku bocu na policajca, a tu odluku je odmah požalio divider

Hrvatskoj manje-više igra samo pobjeda u posljednjem kolu, a povijesno nismo dobro prolazili u takvim situacijama, ali ova generacija pod vodstvom Zlatka Dalića okrenula je taj negativan niz.


''Ova generacija može po treći put zaredom ostvariti nešto što nijedna prije u povijesti Hrvatske nije uspjela. Naime, ovo će biti da Hrvatska prolazak skupine na velikom turniru traži u posljednjoj utakmici skupine. Nažalost, u prvih pet takvih situacija nismo bili uspješni, ali posljednja dva jesmo. Bilo je to 2021. kada smo slavili protiv Škotske i u Katru kada smo odigrali neriješeno s Belgijom.''

Bruno Petković najavio je da su reprezentativci spremni za utakmicu s Italijom i da znaju što ih čeka u ponedjeljak u Leipzigu. Sutra nas na konferenciji za medije očekuju Mario Pašalić i Josip Juranović.

Milan Stjelja, novinar Nove TV VIDEO Hrvatski navijači željeli bi vidjeti mlađe igrače u prvih 11: "Bio je odličan kad je ušao..." divider

Kako će Vatreni proći u osminu finala?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider