Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
što će bit s brozom?

Vatreni odradili jedan od posljednjih treninga uoči Italije: Dalić ima puno upitnika pred put za Leipzig

Zlatko Dalić odradio je jedan od posljednjih treninga uoči odlučujuće utakmice s Italijom u Leipzigu.

Galerija Gvardiol i Dalić Dominik Livaković Trening hrvatske nogometne reprezentacije Trening hrvatske nogometne reprezentacije

Hrvatska nogometna reprezentacija pleše po rubu ispadanja s Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj, preostaje nam odlučujući susret protiv Italije u ponedjeljak.

Zlatko Dalić odradio je jedan od posljednjih treninga uoči odlučujuće utakmice s Italijom u Leipzigu. Trening je bio otvoren za medije 15 minuta, a onda su se Vatreni bacili na posao nakon uvodnog zagrijavanja.

Izbornik je imao na raspolaganju sve snage, osim Nikole Vlašića koji je prije nekoliko dana napustio kamp. Najviše upitnika je oko našeg veznog reda, koji je nekoć izgledao granitno i uopće se nije razmišljalo o rotacijama u sredini terena.

Fan zona u Leipzigu "Modrić" na bolovanju u Leipzigu poručuje Vatrenima: "Stvarno smo najluđi! Neka se iskupe protiv Italije i bit će kaos" divider

Odnosno, najviše je upitnika oko Marcela Brozovića, njegova forma je u padu, svi se pitaju hoće li Dalić pružiti šansu mladićima s klupe. Osim veznog reda, nemamo uigranu četvorku u obrani.

Tako su Pongračić i Šutalo započeli protiv Španjolske, zatim Šutalo i Gvardiol na stoperima protiv Albanije, a razmišlja se i o Erliću u početnom sastavu protiv Italije.

Hrvatska reprezentacija će u Neuruppinu odraditi još dva treninga, a zatim će se uputiti prema Leipzigu.

Lamine Yamal Ako će Nijemci strogo poštovati vlastite zakone, Španjolci će biti kažnjeni zaigra li Yamal poslije 23 sata divider

Kako će Vatreni proći u osminu finala?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Danas. 20 sati. Idemo. Pratite borbu na našem portalu. 💪🇭🇷

Tko će koga?
Sve jasno? ✌️✅️

To ćemo saznati u subotu nešto poslije 20 sati. ⏳️

📸: CROPIX / Tomislav Krišto
Dinamovci, novi vođa je službeno tu! ✅️⚽️
Što vi mislite, tko će pobijediti? 🥊🇧🇷🇫🇷

📸: AFP