Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
''treba to zaboraviti''

Veliki Žuti smiruje strasti oko Livaje: ''On je dio problema, ali najgore bi bilo samo njega optužiti''

Robert Prosinečki novi je trener Rudeša.

Marko Livaja (Foto: Afp)

U Rudešu je predstavljen novi trener. Robert Prosinečki vratio se u hrvatski nogomet, a na predstavljanju je nezaobilazna tema bila hrvatska reprezentacija.

Jedan od posljednjih golova Prosinečki je postigao baš protiv Nizozemske u susretu za treće mjesto na SP-u 1998. godine. Upravo će protiv Oranja iduće srijede Vatreni igrati u polufinalu Lige nacija.

Robert Prosinečki Prosinečki se vratio u HNL: ''Možemo biti hit prvenstva, ali trebaju nam pojačanja'' divider

Prosinečki komentirao slučaj Livaja

"Svima je drago što je Hrvatska ponovo u jednom polufinalu. Hrvatska može svakoga pobijediti, ali i izgubiti. Očekuje nas Nizozemska, koja nije napravila veliki rezultat na SP-u, pa se kroz Ligu nacija želi pokazati. Igra se u Rotterdamu i neće biti lako. Međutim, mi imamo pobjednički duh i kvalitetne igrače. Velika je stvar što smo na završnom turniru, ali mi smo takav narod da uvijek želimo više," istaknuo je Prosinečki.

Žuti se osvrnuo i na slučaj Livaja.

"Sve ovo s Livajom treba što prije zaboraviti. Bilo bi najgore optužiti samo Livaju. Sigurno da je i on dio problema jer se ponašao kako nije primjereno jednom reprezentativcu. Livaja je jedan od najboljih igrača u HNL-u, što je i Dalić prepoznao. Dogodilo se to što se dogodilo, sada treba smiriti loptu. Trebamo više pričati o Nizozemcima, a ne o Livaji."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider