Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
za dnevnik nove tv

VIDEO Šef HNS-a ekskluzivno komentirao napad na Livaju: "Neke igrice očito postoje"

Marijan Kustić je prvi put pred kamerom Dnevnika Nove TV komentirao situaciju oko Marka Livaje.

Pred Hrvatskom je završni turnir Lige nacija. Reprezentacije se za polufinale priprema u Rijeci.

Šest dana prije utakmice predsjednik HNS-a Marijan Kustić komentirao je situaciju oko Marka Livaje koji je napustio reprezentaciju nakon ružnih uvreda Riječana na treningu.

''Naravno da sam dobio informaciju, imao sam operativni zahvat u Zagrebu pa nisam bio u Rijeci, čuo sam se kad je donio odluku, čuo sam se s njim, dao sam mu podršku, on se zahvalio, naravno, poštujem njegovu odluku'', započeo je Kustić pa komentirao informacije koje govore da Livaja nije bio zadovoljan reakcijom Saveza nakon napada.

Bruno Petković i Marko Livaja VIDEO Petković stao uz Livaju: "Ni moja reakcija ne bi bila drugačija, to su napravili nenavijači" divider

''Mislim da ste i vi sami vidjeli da smo u Savezu napravili sve, u Savezu postoji glasnogovornik koji to komunicira, on je upravo vama dao izjavu i osudio napad'', rekao je Kustić i nastavio:

''Mi jedno napravili jedno zajedničko priopćenje, nije kasno, vama isto nije bio problem doći do te informacije. Ja moram naglasiti jednu stvar, svlačionica, igrači i trener, glavni je Zlatko Dalić i oni su meni dali tu informaciju. Mi smo reagirali na vrijeme.''

Zlatko Dalić je nakon napada na Livaju izjavio:

"Ovo sve što se događa nakon toga jedna je velika igra. Opet se pokušava stvari vratiti na početak, kao što je bilo prije 6-7 godina. Ja se u to neću uvući kao izbornik, a neće niti igrači reprezentacije. Za nas je ta priča gotova. A vi znate moj stav, da je Hrvatska iznad svega i za Hrvatsku moraš puno toga istrpjeti", rekao je izbornik, a Kustić je to ovako komentirao:

''Dali smo podršku i stojimo uz to, konkretno je mislio o neki stvarima da je nešto bilo kako je bilo, osuđujemo prozivke hrvatskih reprezentativaca, Hrvatska je iznad svega, igrice očito postoje nekima kojima ne dogovara što mi radimo u zadnjih godina. Ja apeliram na to da damo mir našim igračima i izborniku da pripreme naše igrače, dobra je atmosfera.''

Komentirao je i situaciju oko stadiona u Zagrebu

''Imam informaciju da u trokutu Vlade, Grada i Crkve da se krene u izgradnju novog stadiona gdje je sada Maksimir'', završio je Kustić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider