Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
ne želi podjele

VIDEO Petković stao uz Livaju: "Ni moja reakcija ne bi bila drugačija, to su napravili nenavijači"

Livaja i Petković su veliki prijatelji, a napadač Dinama i Vatrenih stao je uz Marka.

Za šest dana Hrvatsku očekuje dvoboj polufinala Lige nacija. Vatreni love prvo zlato u svojoj povijesti.

Na prvom treningu reprezentacije u Rijeci Marko Livaja je verbalno napadnut užasnim uvredama. Riječani su mu psovali majku, govorili da ga nitko ne voli i da je smeće.

Livaja je reagirao i popeo se na tribine, a drugačije ne bi reagirao ni Bruno Petković.

Napadač Dinama i Vatrenih gostovao je pred novinarima i komentirao situaciju oko Livaje koji je napustio reprezentaciju zbog vrijeđanja.

Ishak Đanan VIDEO U Bosni i Hercegovini pao je jedan od najboljih golova koje ste vidjeli u životu divider

''Ne vjerujem da bi moja reakcija bilo mnogo drugačija da kažem osobi koja se tako ponaša da napusti tribine. U nekim trenucima ti se nakupi i u nogometu, kao i u svim poslovima, ima nepravde i nekad ti se nakupi pa doneseš odluku koju misliš da je ispravna za tebe. To moramo podržati jer je Marko jedan od bitnih igrača reprezentacije i sigurno ga očekujemo u budućnosti'', rekao je Petković pa dodao:

''Naravno da mi Livaja nedostaje, on i ja smo dobri već dulje vrijeme. Takav igrač fali svakoj ekipi. Pokušajmo to što se dogodilo staviti iza sebe što prije. Za dobrobit Marka, reprezentacije i odnosa između sjevera i juga. Trebaju nam dobri odnosi između navijača, ali oni koji su to napravili su nenavijači.''

Petković je komentirao i glasine oko odlaska u Tursku kod Nenada Bjelice.

''Tu smo da komentiramo reprezentaciju prije svega. Konkretno vam mogu reći da nije ništa dogovoreno, sve u svoje vrijeme. Trenutačno sam u kontaktu sa Zlatkom Dalićem, a ne sa Turcima.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider