Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
A daj...

Poznato što je španjolski novinar upitao Modrića: Evo zašto je Luka poludio i napustio miks-zonu

Španjolski novinar pitao je Luku Modrića hoće li protiv Italije igrati stariji ili mlađi reprezentativci.

Luka Modrić (Foto: Profimedia)

Reprezentacija Hrvatske odigrala je 2:2 s Albanijom na Euru i očekuje ju teških 90 minuta u zadnjem kolu skupine protiv Talijana. Pred Lukom Modrićem, Zlatkom Dalićem i društvom sad je vrlo teška zadaća i sljedećih nekoliko dana u kampu Vatrenih trebat će smiriti situaciju.

Dio navijača smatra kako Modrić i ostali veterani nisu na odgovarajućoj razini i zazivaju nova lica u nacionalnoj momčadi, a upravo ta podjela na starije i mlađe glavna je tema i među mnogim kafanskim raspravama jutros.

Luka Modrić Evo zašto je za Hrvatsku baš svaka utakmica do kraja grupne fazne jako važna: Počevši od Slovenija - Srbija... divider

Pitanje o toj temi natjeralo je kapetana Modrića da jučer naprasno prekine davanje izjava poslije okršaja s Albanijom. Modrić je mirno odgovarao na pitanja hrvatskih kolega, ali kad mu je došlo pitanje na španjolskom jeziku, rekao je dosta i prekinuo razgovor.

"A daj, idemo ća", rekao je Modrić i napustio miks-zonu.

Pitanje bilo postavljeno na španjolskom i nije se dobro čulo što je kolega upitao Luku, ali sad je i to procurilo na društvene mreže.

Luka Modrić Procurila pozadina ove fotografije Modrića: Morao je reagirati i Ivan Perišić divider

"Novinar je pitao Modrića hoće li odlučujuću utakmicu Hrvatske igrati mlađi ili stariji", piše popularni profil na X-u koji prati Real Madrid.

Modrić je do tog trenutka mirno odgovarao na puno teža pitanja domaćih kolega, ali to je, čini se, bila kap koja je prelila čašu.

Budimir, Kramarić i Livaković Bizarna situacija za Vatrene: Mogli bi dva dana ostati u Njemačkoj, a da ne znaju jesu li prošli dalje? divider

Hrvatska u obrani protiv Albanije Zabrinjavajući podatak: Ovakav se početak prvenstva Hrvatskoj nije dogodio nikad u povijesti divider

Luka Modrić neutješan nakon utakmice Šok i tuga u Leipzigu! Hrvatska ostala bez pobjede golom Talijana u 98. minuti! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider