Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
DALMATINSKI DVOJAC

Pašalić i Vlašić pružili podršku Livaji: "Klupske i navijačke frustracije treba ostaviti sa strane"

Danas su u Rijeci pred medije izašli Mario Pašalić i Nikola Vlašić.

Mario Pašalić i Marko Livaja (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Četiri je dana prošlog od posljednjeg reprezentativnog incidenta, a još uvijek je Marko Livaja glavna tema u vezi reprezentacije. Unatoč tome što je Liga nacija ispred nas te što je utakmica Hrvatske i Nizozemske u srijedu.

Tako tu temu nisu mogli izbjeći niti Mario Pašalić i Nikola Vlašić, koji su danas došli na red za izaći pred novinare. 

Marko Livaja Veliki Žuti smiruje strasti oko Livaje: ''On je dio problema, ali najgore bi bilo samo njega optužiti'' divider

Temu Livaje prokomentirao je Pašalić.

Nedostajat će nam jako bitan igrač

"Iskreno, tužan sam i razočaran zbog načina na koji se sve to dogodilo. Marko ima moju apsolutnu podršku, poštujem njegovu odluku. Ali, jako mi je žao što ga nema, ostajemo bez najboljeg igrača HNL-a i čovjeka koji je zabijao i asistirao na Svjetskom prvenstvu. Dakle, ostajemo bez jako važnog igrača", rekao je Pašalić, nastavivši:

"O samom incidentu nema se što više puno reći. Osuđujem to i smatram klupske i navijačke frustracije treba ostaviti sa strane dok smo pod grbom reprezentacije. Ovdje smo svi s istim ciljem, predstavljati našu domovinu i ostvariti što bolji rezultat. Tome nije mjesto na tribinama, a pogotovo na treningu pred hrpom djece."

Sebastian Nebyla i Saša Bjelanović Istra dovela veliko pojačanje: Potpisao mladi slovački kapetan divider

Vlašić se složio sa svojim suigračem i nije htio komentirati ništa više od toga. No, prokometirao je Pašalić činjenicu da se o tome još uvijek govori.

"Incident se dogodio u ponedjeljak, sad je petak, a to se i dalje potencira. A mi imamo utakmicu u srijedu i šansu da osvojimo prvi trofej."

Bilo bi lijepo uzeti zlato

Onda se ipak uključio Vlašić, nakon pitanje iznenađuje li ih takav interes oko iste teme.

"Ne iznenađuje me, mislim da će to tako biti još dva tjedna. Vaš je posao da pitate, naš je posao da odgovorimo", samo kratko je rekao.

Naravno, nešto se reklo i o Nizozemcima koji nas čekaju u srijedu.

Stefano Pioli i Ante Rebić Rebić naljutio Rossonere i napušta Milan: Kamo će bivši Vatreni i je li moguć prelazak u Hajduk? divider

"Mladi su i potentni, prema nazad iskusni, dobro je da Depaya nema", rekao je Pašalić, koji će možda zaigrati protiv svojih klupskih suigrača, de Roona i Koopmeinersa. 

"Oni su opasni, ali tu je još veliki broj sjajnih igrača", dodao je.

"Bilo bi lijepo da se uzme i zlato. Nema velikog pritiska, sam ulazak na ovaj turnir je velik uspjeh", dodao je još Vlašić, koji je na ovoj konferenciji za medije ipak glavnu riječ prepustio iskusnijem.

"Imamo dvije bronce i srebro s velikih natjecanja, bilo bi lijepo da se uzme i zlato. Nema pritiska, ali tu smo i naravno da ćemo pokušati doći do najboljeg rezultata", zaključio je ofenzivni veznjak Atalante.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider