Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Narušeni odnosi?

Otkriveno što je Petković rekao Perišiću prije nego što je uzeo loptu i promašio penal protiv Španjolske

Hrvatska je s 3:0 poražena od Španjolske, a imala je priliku s bijele točke ublažiti poraz.

Petkovićev promašeni penal protiv Španjolske (Foto: Afp)

Puno se prašine podiglo zbog promašenog jedanaesterca Brune Petkovića protiv Španjolske i toga da je uopće Petković bio taj koji je izveo najstrožu kaznu.

Prije godinu dana isti taj španjolski vratar Unai Simon obranio je penal Petkoviću u finalu Lige nacija, a činjenica da je pucao baš igrač na kojem je najstroža kazna dosuđena te da je navodno narušena hijerarhija kod izvođenja penala u momčadi posebno je naljutila izbornika Zlatka Dalića.

Na konferenciji za medije Dalić je najavio da će on riješiti to unutar svlačionice, a otkrio je da je momčadski poredak kod izvođača penala takav da je jedanaesterac trebao izvesti Ivan Perišić ili Lovro Majer.

U međuvremenu Sportske novosti u svom podcastu Eurocast otkrile su što je prethodilo Petkovićevu promašaju s bijele točke.

Petković je pitao Perišića smije li on pucati penal i Ivan mu je to dopustio. Bio je uvjeren da će zabiti, tražio je i dobio dozvolu od starijeg, iskusnijeg i renomiranijeg suigrača, međutim epilog je bio isti kao i u lanjskom finalu Lige nacija.

Sylvinho Albanci u problemima uoči okršaja s Hrvatskom: Otpao im je važan igrač, ali najavljuju da će ginuti na terenu divider

Davor Šuker na Euru 1996. u Engleskoj Slika za pamćenje: Šukerov spektakularni lob i bijes u očima legendarnog Schmeichela divider

Kylian Mbappe Real Madrid uništio san Mbappeu o nastupu na Olimpijskim igrama u rodnom gradu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider