Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
pokrovitelj lidl

VIDEO Auto gol uoči puta za Hamburg: Kafići berlinskih Hrvata brujali o utakmici, a prelistali smo i njemački tisak

Auto gol powered by Lidl dan poslije poraza od Španjolske upitao je navijače za komentar.

Nogometna reprezentacija Hrvatske porazom od Španjolske otvorila je Euro u Njemačkoj. Među kockastim navijačima na ulicama Berlina bio je Auto gol, odnosno Matej Sunara, koji se jutro poslije vratio na "mjesto zločina" i upitao naše navijače za komentare.

Auto gol je na dan utakmice sa Španjolcima provozao naše navijače ulicama Berlina, a nekoliko sati uoči početka susreta postavio im je poseban zadatak.

A gdje ćeš potražiti najozbiljniju analizu nogometne utakmice, nego u kafani, gdje dežuraju brojni nogometni znalci. Uz brojne Hrvate koji inače žive u Berlinu, po lokalnim kafićima ovo su jutro bili i navijači koji su doputovali iz domovine te su svi zajedno potražili odmor od teškog dana.

Bilo je govora o igri naših jučer, pale su usporedbe s 2006. godinom, tko je dobio prolaznu ocjenu, a tko nije, a razgovaralo se i generalno o atmosferi.

Poslije uličnih komentatora na red su došli njemački mediji, što je rekao tiražni Bild u svom tiskanom izdanju, a što njemački portali, saznao je reporter gol.hr-a, a vi pogledajte u videu na početku teksta.

Nogometno ludilo je počelo, a sve proizvode za navijanje i praćenje tekmi potražite u svom obližnjem Lidlu.

Sadržaj je napravljen u produkciji portala gol.hr, u suradnji s partnerom Lidl po najvišim profesionalnim standardima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider