Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Dobio i poklon

HNS gestom oduševio velškog navijača koji je u Splitu izgubio vozačku: "Sin sad želi da izgubim još toga"

Hrvatska i Wales odigrali su 1:1, a jedan velški navijač izgubio je vozačku dozvolu. Dobio ju je u četvrtak poštom od HNS-a, a u paketu su stigli i pokloni.

Hrvatska - Wales (Foto: Screenshot)

Nogometna reprezentacija Walesa gostovala je krajem ožujka u Splitu i odigrala 1:1 s Hrvatskom na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a s njima je stigla i vojska velških navijača.

Navijači Zmajeva često su u Lijepoj Našoj, a svaki put kad dođu rado su viđeni gosti jer popiju more piva, popune smještajne kapacitete i naprave sjajan štimung na utakmici. No, previše piva ponekad znači i puno problema.

Zlatko Dalić, Josip Šutalo i Luka Modrić Sjajna dijagnoza ove generacije Vatrenih: "Ljudi, uživajte dok traje jer pitanje je dokad će..." divider

Tako je Velšanin Simon Moore u Hrvatskoj ostao bez vozačke dozvole, ali ne zato što je previše napuhao, nego zato što ju je izgubio. Uspio ju je pronaći uz pomoć velškog saveza i HNS-a.

Hvala HNS-u!

A ljubazni ljudi iz Hrvatskog nogometnog saveza poslali su mu je na kućnu adresu i dodali dvije potpisane kartice, Luku Modrića i Andreja Kramarića. Ne treba ni spominjati koliko je oduševljen bio HNS-ovom gestom.

Biuk, Gvardiol i Bišćan Bišćan preuzeo Dinamo i oprostio se od U-21 reprezentacije: "Prekrasne tri i pol godine" divider

"Hvala HNS-u što mi je poslao vozačku dozvolu koju sam izgubio na utakmici Hrvatske i Walesa u Splitu, također su mi poslali i dvije potpisane kartice s igračima. Moj sin sad želi da izgubim još toga na gostovanjima. Također, hvala velškom savezu na pomoći, sjajno putovanje zbog njih mi je bilo još bolje", objavio je na Twitteru.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider