Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Savjet svima

Sjajna dijagnoza ove generacije Vatrenih: "Ljudi, uživajte dok traje jer pitanje je dokad će..."

Hrvatska nogometna reprezentacija sa četiri boda u dvije utakmice otvorila je kvalifikacije za Euro 2024.

Uvodni dio novog izdanja podcasta Utakmicu po utakmicu bio je posvećen hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji odnosno početku kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje ć se 2024. igrati u Njemačkoj.

"Ma, zadovoljan sam. Mislim da se Hrvatska već dugo ponaša kao A velika reprezentacija, pobjeđuje se bez neke velike igre. Smiješno mi je više čitati te komentare i komplekse, ne igramo ovako, ne igramo ništa", započeo je svoju analizu reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban koji je u ovoj epizodi zamijenio odsutnog Igora Ćurkovića.

Boban je dao jedan savjet svima:

"Sjećam se da me prije četvrtfinala Svjetskog prvenstva s Brazilom nazvao jedan kolega pa sam mu rekao 'imamo 37 godina, živjet ćemo još toliko i toliko, to je 10 svjetskih prvenstava. Od tih 10 nas dva se nećemo plasirati, na četiri-pet ćemo ispasti u skupini i samo ćeš se do kraja života naći još dva-tri puta u ovoj situaciji'. Uživajte ljudi u ovoj situaciji sad dok traje i pitanje je dokad će trajati. Malo sam uzeo širu sliku, jer drago mi je, dođeš u Tursku, mogao si gubiti u prvih 10 minuta, ali onda prvu šansu iskoristiš, drugu šansu iskoristiš i to je to. Četiri boda, da je bilo obrnuto, svi bi rekli 'OK', a ovako je još bolje."

Igor Bišćan postao je novi trener Dinama. Što kažete?

Ukupno glasova:

Mateo Pukšar je u jednu stvar bio siguran:

"Očekivao sam ako kiksamo protiv Walesa da ćemo dobiti Tursku. Ako dobijemo Wales, nećemo dobiti Tursku. Jednostavno sam znao da nećemo uzeti svih šest bodova, nikad ne krenemo tako u kvalifikacije, uvijek je taj start malo usporen, malo teži."

"I ne moramo otvoriti kvalifikacije s dvije pobjede, neka malo iščekivanja i gušta do kraja", zaključila je Valentina Miletić.

"Skupina je takva da bi se trebalo dogoditi čudo da se uopće dovedemo u probleme, a kamoli da se ne plasiramo na prvenstvo", naglasio je Pukšar.

Cijela 29. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider