Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Portugalski biser

Zvijezda Manchester Cityja otvoreno o Gvardiolu i Kovačiću: "On je bio veliko iznenađenje"

Bernardo Silva, zvijezda portugalske reprezentacije i Manchester Cityja, za Dnevnik Nove TV progovorio je o svojim klupskim suigračima i hrvatskim reprezentativcima Jošku Gvardiolu i Mateu Kovačiću…

Ove subote od 18:45 Portugal i Hrvatska imaju posljednju provjeru pred Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Izravni prijenos gledajte na Novoj TV i gol.hr-u već od 18:15 kada počinje specijalna emisija.

Ivan Jurić Još samo jedan korak dijeli Ivana Jurića od preuzimanja klupe Hajduka divider

Poznati portugalski reprezentativac Bernardo Silva u razgovoru za Dnevnik Nove TV posebno se dotakao i svojih suigrača u Manchester Cityju, hrvatskih reprezentativaca Joška Gvardiola i Matea Kovačića. Evo što je o njima rekao reporteru Dnevnika Nove TV Marku Šepatu:

"Joško je bio veliko iznenađenje zbog načina na koji je odigrao drugi dio sezone. Njegova sreća, njegova energija i to koliko je bio dobar. Čak je odlazio u napad i zabijao golove i asistirao. Mislim da ima svijetlu budućnost i jako sam sretan što je s nama", kazao je Silva i nastavio:

Glavna loža u Maksimiru Izvanredan otkaz u Dinamu: Žestoke promjene u Maksimiru, Modri zatvaraju pipu divider

"A Mateo Kovačić moj je veliki prijatelj. On je duhovit dečko i jako važan za nas. On je top, top igrač koji nam je još jednom pomogao osvojiti Premierligu i jako sam sretan što je i on s nama i sretan sam što ću igrati protiv njih, mislim da će biti vrlo zabavno."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Danas. 20 sati. Idemo. Pratite borbu na našem portalu. 💪🇭🇷

Tko će koga?
Sve jasno? ✌️✅️

To ćemo saznati u subotu nešto poslije 20 sati. ⏳️

📸: CROPIX / Tomislav Krišto
Dinamovci, novi vođa je službeno tu! ✅️⚽️
Što vi mislite, tko će pobijediti? 🥊🇧🇷🇫🇷

📸: AFP