Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
IPAK DOMAĆE IME!

Još samo jedan korak dijeli Ivana Jurića od preuzimanja klupe Hajduka

Ivan Jurić trebao bi uskoro postati trenerom Hajduka. Zapravo, to mogu zaustaviti tek pet osobe čija je riječ posljednja.

Ivan Jurić (Foto: Afp)

Kako javlja Dalmatinski portal, Nikola Kalinić i Ivan Jurić na obostrano su zadovoljstvo završili pregovore i donedavni trener Torina trebao bi sjesti na klupu svog matičnog kluba.

Iako kandidata za trenera Hajduka postoji nekoliko, Kalinić je oko Jurića opasno zagrizao te iz Splita dolazi vrlo pozitivne informacije. Zapravo, do odluke kako je on novi trener splitske momčadi preostao je još samo jedan korak.

Sve još mora potvrditi Nadzorni odbor

Odluku sportskog direktora morat će potvrditi Nadzorni odbor, koji u ovakvim slučajevima mora amenovati odluku Uprave. Naime, zadovoljstvo izborom Jurića izrazio je i predsjednik Ivan Bilić.

Zanimljivo je da je Jurić jedini od poznatih splitskih trenera (Bilić kratko, Tudor, Leko) koji još nije sjedio na klupi voljenog kluba.

Također, Jurić poput dvije godine mlađih Tudora i Leke također preferira sličan nogometni stil s trojicom u zadnjoj liniji. Ako se ovaj posao realizira, bit će zanimljivo vidjeti hoće li ovaj put Hajduk imati više sreće s takvim tipom trenera.

Jurić je poznat i kao prilično rigorozan trener koji ne trpi nedisciplinu igrača, a poznato je da je svlačionica Hajduka ove godine bila poznata baš po tome.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider