Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
PRIJENOS SAMO NA NOVOJ TV

VIDEO Ekskluzivno javljanje iz Portugala: "Oni su prava nogometna sila, ali stadion na kojem igramo je podosta neugledan"

Iz Portugala se u Dnevnik Nove TV javio Marko Šepat.

Marko Šepat javio se u Dnevnik Nove TV iz okolice nacionalnog stadiona u Portugalu, gdje će naša reprezentacija sutra odraditi generalku za nastup na Europskom prvenstvu.

Utakmicu Hrvatske i Portugala možete pratiti samo na Novoj TV i gol.hru, u subotu od 18 sati i 45 minuta, s nacionalnog stadiona.

Stari stadion je na neuglednom mjestu

Pričali smo o ovom stadionu već ranije, moramo objasniti ovo neobično, odnosno da ne kažemo neugledno mjesto gdje se nalazimo. Mjesto je to gdje ne biste očekivali nogometni stadion, zapravo nacionalni stadion jedne nogometne velesile kao Portugal, a pogotovo ne biste očekivali da taj stadion izgleda kao što izgleda, izgrađen u četrdesetim godinama prošlog stoljeća. Kažu da je doživio neke renovacije, ali rekao bih samo površne.

Stadion koji se nalazi u turističkom okrugu nekih pola sata vožnje od Lisabona bit će mjesto odigravanja susreta u kojem će Zlatko Dalić koristiti 17 igrača.

Brozović igra, Ronaldo ne!

Brozović će igrati, ali njegov suigrač Cristiano Ronaldo neće. Dobio je produženi odmor i tek se danas pridružio reprezentaciji.

Danas smo bili u portugalskom trening kampu koji se nalazi desetak minuta vožnje od ove lokacije. Nismo vidjeli Ronalda, ali vidjeli smo kako to impresivno izgleda i koliko njeguju tu nogometnu kulturu.

Danas je prijem imala njihova reprezentacija do 17 godina koja je izgubila finale Eura u tom uzrastu od Italije, ali su ih svejedno dočekali izbornik A reprezentacije Roberto Martinez i zvijezde poput Ruija Patricija, Pepea i Bernarda Silve.

Zaista su prava nogometna velesila prepuna nogometnih majstora, odnosno španera, kako to volimo reći.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider