Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
pretrpan raspored

Akcija Euro u punom jeku: Evo kada Vatreni stižu u svoj kamp, čeka ih i lijep doček

Hrvatska nogometna reprezentacija očekuje se već danas u svojoj bazi za Euro u Neuruppinu.

Trening hrvatske nogometne reprezentacije (Foto: Goran Kovacic/Pixsell)

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Portugal 1:2 u Lisabonu u generalnoj probi uoči nadolazećeg Europskog nogometnog prvenstva.

Nakon sedam neuspješnih pokušaja, Hrvatska je u osmom došla do prve pobjede protiv Portugalaca. Za Vatrene su pogađali Luka Modrić u 8. minuti i Ante Budimir u 56. minuti, dok je Diogo Jota postigao jedini pogodak za domaćine.

Dominik Livaković i Danijel Subašić Pobjeda Vatrenih po još nečemu je bila posebna u svijetu nogometa: Pogledajte koju fotografiju je objavio HNS divider

Slavodobitno Vatreni napuštaju Portugal, u pretrpanom rasporedu, već ih se danas očekuje u Neuerppinu, njihovoj bazi za Euro.

Reprezentacija u 11 sati po lokalnom vremenu polijeće iz Lisabona za Berlin gdje je slijetanje planirano u 15.30. Spreman je autobus koji će Vatrene odvesti do 80-ak kilometara udaljenog Neuerppina.

Doček na glavnom gradskom trgu

Odmah po dolasku, oko 17:30, primit će ih domaćini na glavnom gradskom trgu na čelu s gradonačelnikom Nicom Ruhleom i predsjednikom nogometnog saveza Brandenburga Jensom Kadenom uz našeg veleposlanika Gordana Bakotu.,

Nakon kratkog druženja s okupljenima, očekuje se konferencija za medije u 19:30 kada će se javnosti obratiti izbornik Zlatko Dalić, a onda, za kraj, Vatreni će odraditi lagani trening u 20:15, ukoliko sve prođe prema planu i programu.

Roberto Martinez Portugalski izbornik Martinez hvali Hrvatsku: "Ovo je test koji smo trebali'' divider

Resort Mark Brandenburg je baza naše reprezentacije, smješten je na jezeru Rupiner sjeverozapadno od Berlina. Riječ je o hotelu s četiri zvjezdice koji u sklopu sadrži tri restorana i spa centar.

Što može Hrvatska na Euru?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Sve jasno? ✌️✅️

To ćemo saznati u subotu nešto poslije 20 sati. ⏳️

📸: CROPIX / Tomislav Krišto
Dinamovci, novi vođa je službeno tu! ✅️⚽️
Što vi mislite, tko će pobijediti? 🥊🇧🇷🇫🇷

📸: AFP
Prvi put nakon osam godina imamo priliku vidjeti domaću MMA snagu u UFC-u. Kakav će rezultat ostvariti? 🥊🇭🇷

📸: Tomislav Kristo/CROPIX