Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"to je naš cilj"

Reporter Nove TV nasmijao Balea: Podsjetio ga na Osijek, Velšani najavljuju pobjedu

Velšani vjeruju u pobjedu protiv viceprvaka svijeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentacija Walesa, koja na domaćem terenu za poraz ne zna gotovo godinu dana, nada se kako bi se sutra mogla osvetiti Vatrenima za poraz u Osijeku.

Upitan je nastup Aarona Ramseya, ali i bez njega, Velšani najavljuju pohod na sva tri boda.

Prekršaj na Kovačiću (Foto: GOL.hr) Hrvatska remizirala u Walesu, po Euro ipak u posljednjoj utakmici kvalifikacija divider

Prije dva dana u Trnavi Velšanima je sve krenulo po planu. Pogotkom Kieffera Moora, čovjeka kojemu nogomet prije par godina nije bio ni u planu, a radio je kao spasilac na bazenu, Wales je poveo protiv Slovačke, i rezultat držao do 53. minute.

Bale: "Želimo se plasirati na još jedno veliko natjecanje"

Tada na scenu stupa Kucka i atraktivno postavlja konačnih 1:1. Podjelom bodova Wales je ostao pretposljednji na ljestvici, ali i dalje s realnim izgledima za plasman na Euro. Ali, za to će trebati nešto napraviti protiv svjetskih viceprvaka.

Gareth Bale: "Nismo baš gledali tablicu, da vam budem iskren. Znamo da ako pobijedimo u preostale tri utakmice, kvalificirat ćemo se. Tako razmišljamo, to je naš cilj i želimo se plasirati na još jedno veliko natjecanje i vidjeti što možemo napraviti."

gol expired Giggs pun hvale za Hrvatsku: ''To je jedna od najboljih momčadi na svijetu i favorit protiv većine'' divider

Optimističan je prvi čovjek otočkih Zmajeva, iako se njegova reprezentacija iz Osijeka prije četiri mjeseca vratila praznih ruku. Podsjetio je Balea na to na pressici, i usput nasmijao, naš Vlado Boban.

"Nisam vas vidio da se smijete u Osijeku. Koliko za Hrvatsku može biti opasno to što ste sada nasmijani? Trebamo li vas se bojati?''

U dosadašnjih pet ogleda, Hrvatska je slavila u posljednja četiri

''Bolje se osjećam nego tada, u boljoj sam formi, nadam se da će to napraviti razliku u nedjelju", rekao je Bale.

Velšani su 23. reprezentacija svijeta, a vrijede 207 milijuna eura. Osim Balea, među najvažnijim imenima su Aaron Ramsey i Unitedov Daniel James. Za Juventusova veznjaka još se ne zna hoće li nastupiti, ali Giggs se zato oslanja na mlade snage, među kojima je i David Brooks, koji nam je zabio u Osijeku.

Nikola Vlašić (Foto: GOL.hr) Vlašić o mogućem ulasku u prvih 11; detektirao prednost Hrvatske protiv Walesa: "Kvalitetniji smo" divider

"U ekipi su, naravno, s razlogom. Dovoljno su dobri da mogu igrati na ovoj razini, i to pokazuju od trenutka kada su postali dio momčadi."

U dosadašnjih pet ogleda, Hrvatska je slavila u posljednja četiri, a u onom prvom, prije 17 godina, ostalo je neriješeno. Sutrašnjom pobjedom, Vatreni bi osigurali nastup na Euru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider