Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
''brate, vodi nas...'

Rakitić otišao u Madrid i čestitao Modriću: Dalić mu uputio javni poziv, trebamo te, Ivane

Ivan Rakitić trebat će hrvatskoj reprezentaciji u završnici kvalifikacija za Euro 2020.

Ivan Rakitić sa suprugom u Madridu (Instagram)

Hrvatska reprezentacija ispunila je cilj zadan uoči dva uzastopna kvalifikacijska gostovanja. Četiri boda dobar su plijen iz ove dvije utakmice, no nakon rapsodije u Slovačkoj ostaje ipak žal zbog izgubljenih bodova protiv autsajdera skupine Azerbajdžana.

Hrvatska je sada u skupini E prva s 10 bodova, no u završnici kvalifikacija bit će jako napeto. Slovačka i Mađarska imaju samo bod manje, ali Vatreni su u prednosti jer obje reprezentacije stižu nama u goste. Ne treba zaboraviti ni na Wales, koji ima šest bodova, ali jedini i još četiri utakmice do kraja, među kojima je i ona domaća protiv Hrvatske samo tri dana nakon utakmice Hrvatska – Mađarska na Poljudu početkom listopada.

gol expired Tko je čovjek koji je izludio Vatrene? Do jučer rezerva, protiv Hrvatske debitirao i postao heroj Azera divider

Za te tri posljednje utakmice Hrvatskoj će trebati svi najbolji nogometaši. Zbog ozljede ovog puta nije bilo Andreja Kramarića, u posljednji je trenutak otpao Tin Jedvaj zbog, pokazalo se to na kraju, lažne uzbune oko ozljede mišića, a već tri utakmice u nizu Dalić ne nije mogao računati na Ivana Rakitića.

Rakitić čestitao Modriću na Instagramu Rakitić čestitao Modriću na Instagramu

Veznjak Barcelone prolazi turbulentno razdoblje u klubu i zbog toga se nije odazivao Daliću. No uoči Mađarske treba na to sve zaboraviti jer Ivan treba Vatrenima. On se još uvijek nije oglasio oko otkazivanja reprezentaciji, no vjerujemo kako ćemo ga već sljedećeg mjeseca gledati na Poljudu u dresu Vatrenih.

''Sretan rođendan, brate. Vodi na do pobjede'', napisao je jučer na Instagramu Rakitić u čestitci Luki Modriću.

gol expired Tri utakmice do kraja kvalifikacija: Što Hrvatskoj treba za Euro? divider

Zanimljivo, čestitao mu je iz Madrida, gdje je proveo nekoliko dana s obitelji iskoristivši stanku u prvenstvu zbog kvalifikacija za Euro 2020.

Ivan je dokapetan Vatrenih i vjerujemo da će se vratiti. Najavio je to i predsjednik HNS-a Šuker, koji je rekao da ga je iznenadilo novo otkazivanje reprezentaciji, ali da će on opet zaigrati u nacionalnom dresu.

''Treba nam svaki igrač, treba nam i Rakitić'', rekao je nakon utakmice Zlatko Dalić na press-konferenciji.

Na potezu je Ivan, ali budite sigurni da ćemo ga gledati na Poljudu 10. listopada.

gol expired Izbornik je morao znati kakvi su Vatreni i prije vući poteze: Nema straha, Mađare će na Poljudu dočekati urnebes! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider