Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
150. nastup za Vatrene

Modrić se naježio od prizora s Poljuda, Deschamps iznenadio hrvatskog kapetana: "Nisam to ni sanjao"

Kapetan Vatrenih Luka Modrić ne prestaje nizati nevjerojatne brojke koje mu sve više učvršćuju status u svijetu nogometnih velikana…

Hrvatski reprezentativac koji kod navijača uživa omiljen status je kapetan Luka Modrić.

Sinoć je 150. put odjenuo dres hrvatske reprezentacije i na taj se način upisao među nogometne velikane. Navijači su mu pripremili posebnu koreografiju, a u razgovoru nakon utakmice rekao nam je kako se od prizora naježio. Prigodnim poklonom iznenadio ga je i francuski izbornik Didier Deschamps.

Robert Lewandowski protiv Barcelone Lewa silno razočaran Barcom, komedija na Camp Nouu: Uveli su nevjerojatne mjere, Madrid se grohotom smije divider

Kapetan Vatrenih ne prestaje nizati nevjerojatne brojke koje mu sve više učvršćuju status u svijetu nogometnih velikana.

Prvi put je dres Vatrenih obukao 1. ožujka 2006. godine u prijateljskoj utakmici protiv Argentine, a izbornik Kranjčar vodio ga je te godine i na Svjetsko prvenstvo. Danas je Modrić u očima svijeta jedan od najvećih veznjaka svih vremena.

Jeste li zadovoljni bodom protiv Francuske?

Ukupno glasova:

U 150 nastupa za reprezentaciju upisao je 21 pogodak te 24 asistencije, a 2018. nakon srebra na Svjetskom prvenstvu osvojio je i Zlatnu loptu, najprestižniju individualnu nogometnu nagradu.

Luka je po broju nastupa prestigao bivšeg kapetana Darija Srnu, koji je skupio 134 nastupa, a koliko su njegova postignuća nevjerojatna sinoć je u našoj emisiji prokomentirao i legendarni Vatreni bek, Robert Jarni.

gol expired Brozović dan poslije utakmice s Francuzima objavio urnebesan video: "Phelps!" divider

„Lukina silna glad za nogometom s godinama nimalo ne jenjava, zato mu jedino možemo poželjeti da ostane zdrav i što dulje u Vatrenom dresu.“

Modrić je doživio ovacije na Poljud, a što je izjavio nakon utakmice s Francuskom pogledajte u videoprilogu.

Najbolji trenuci utakmice Hrvatska - Francuska 1:1

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider