FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
oštar odgovor cormieru

Miočić potvrdio svoj povratak u oktogon, a drugim borcima poručio: "Šutite, svi ste idioti"

Stipe Miočić i njegov tim trenutačno pregovaraju s UFC-om o povratku u oktogon.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U razgovoru za MMA Fighting Stipe Miočić potvrdio je svoj povratak u oktogon, unatoč konstantnim pričama da bi se zbog ozljede oka koju je zaradio u meču protiv Daniela Cormiera mogao umiroviti. Stipe je odlučan da se do kraja godine vrati u oktogon te ne mari puno za ono što drugi misle i pričaju o njemu.

"Nema nikakve sumnje da ću se boriti do kraja ove godine. To je 100 posto sigurno", kazao je Miočić za spomenuti izvor.

gol expired Overeem jasnom porukom stao u Miočićevu obranu: "Ne možete to pričati. To je glupost" divider

Pandemija koronavirusa trenutačno koči UFC prvaka hrvatskih korijena da se vrati treninzima i započne kamp za novu obranu titule prvaka. Država Ohio u kojoj živi još je uvijek u karanteni i ne dopušta nikakve treninge. Unatoč tome mnogi se teškaši žale da Stipe koči tešku diviziju te da bi se trebao ubrzo boriti ili prepustiti pojas prvaka.

"Ne znam što ljudi žele od mene. Svi govore da zadržavam diviziju, ali nije mi jasno kako? Svi koji mogu normalno trenirati, super za vas, ali ja živim u drugoj državi s drugačijim pravilima. Moj je trener zatvorio dvoranu i nema nikakvih treninga dok traje ovo stanje. Zato bi svi trebali zašutjeti jer su idioti", kazao je oštro UFC-ov prvak teške kategorije.

Stipe je prokomentirao i riječi svoga rivala Cormiera, koji mu je predložio da kod kuće sagradi trening-centar.

gol expired Kako je moguće da je Overeem ovo preživio? Brada ipak nije tako "staklena" kako većina misli divider

"Briga me što on misli. Nikad nisam za to mario. Iskreno, taj tip je svako malo kontradiktoran. Prema njegovu mišljenju, ja i nisam prvak. Svi sada imaju nešto za reći: 'Brani titulu ili je prepusti.' Trenutačno me uopće nije briga. Prestanite plakati."

Stipe je isto tako potvrdio da je u pregovorima s UFC-om i da traže optimalan datum za povratak borbama.

"Želim se vratiti čim prije. Ne pokušavam se izvući. Želim se boriti. Borit ću se pet rundi za titulu prvaka protiv jako dobrog borca i želim biti spreman. Razgovaramo s UFC-om i tražimo najbolji mogući datum za povratak u oktogon", kazao je Stipe.

Podsjetimo, Stipe je lani u kolovozu vratio naslov prvaka nakon što ga je godinu dana ranije izgubio od Cormiera. Godina dana neaktivnosti mogla bi ga koštati oduzimanja pojasa, no vjerujemo da se UFC neće odlučiti za takav drastični potez protiv najuspješnijeg teškaškog prvaka u povijesti organizacije.

gol expired Prije četiri godine Miočić je šokirao UFC: Srušio je legendu za naslov, podsjetite se kako je to izgledalo divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Najveća faca hrvatskog nogometa danas slavi. Neka mu je rođendan sretan kao dan legendarnog Goranovog dočeka nakon osvajanja Wimbledona... ✅️🇭🇷🥳
Izbornik otvoreno o kontroverznoj temi... ⚽

📸: Vlado Kos/CROPIX
Kalik je u 62. minuti utakmice protiv Šibenika efektnim udarcem, nakon lijepe asistencije Dominika Prpića, došao do svog ovosezonskog prvijenca. ⚽

📸: Duje Klarić/Cropix
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX