FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"on je čvrst tip"

Overeem jasnom porukom stao u Miočićevu obranu: "Ne možete to pričati. To je glupost"

Legendarni Nizozemac bio je vrlo jasan po pitanju Stipe Miočića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Puno buke diže se u teškoj kategoriji UFC-a. Nekoliko je kandidata za pojas koji trenutačno drži Stipe Miočić, koji je posljednju borbu imao 17. kolovoza 2019. protiv Daniela Cormiera. U tom je okršaju Stipe nokautom vratio pojas u svoje ruke.

Miočićeva sljedeća borba trebala bi biti treća epizoda sage s Cormierom (rezultat je zasad 1:1). Kandidaturu za naslov najavio je i Francis Ngannou serijom brutalnih nokauta, a sve su glasnije priče da bi UFC Miočiću trebao oduzeti pojas zbog neaktivnosti.

Međutim, Miočić nije imao ni izbora zbog ozljede oka, a sada i pandemije koronavirusa koja je zatvorila dvorane. O tome je govorio i Alistair Overeem nakon pobjede protiv Walta Harrisa. Legendarni Nizozemac tvrdi da priče o Miočićevu izbjegavanju borbi nemaju temelja.

gol expired UFC-ov borac i vatrogasac stao u Miočićevu obranu: ''Je*** sve koji takvo što govore'' divider

"Stipe sam donosi svoje odluke i ne možete uokolo pričati da se boji. Mislim da je to glupost. On je čvrst tip i više je puta to dokazao", rekao je Overeem.

Overeem je na vlastitoj koži iskusio koliko je čvrst Miočić. Stipina prva obrana naslova bila je upravo protiv Nizozemca, kojeg je nokautirao pred svojom publikom u Clevelandu. Međutim, iako mu je 40 godina, Overeem se nada još jednom pokušaju prije mirovine.

"Još uvijek lovim titulu. U posljednjoj sam fazi karijere, dvije su mi stvari na umu - kraj karijere i još jedan pokušaj osvajanja titule", rekao je.

Overeemova pobjeda za povijest

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider