FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
lijepo im objasnio

UFC-ov borac i vatrogasac stao u Miočićevu obranu: ''Je*** sve koji takvo što govore''

Chase Sherman vratio se u UFC pobjedom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je prije dvije godine dobio otkaz zbog tri uzastopna poraza, u tešku se kategoriju pobjedom vratio Chase Sherman. Prije dva dana pobijedio je Isaaca Villanuevu tehničkim nokautom.

Na press-konferenciji nakon UFC Fight Nighta u Jacksonvilleu govorio je i o svom svakodnevnom poslu. Chase je vatrogasac, pa mu je možda teže nego drugima uskladiti pripreme i svoj posao.

Nokaut Harrisa (Foto: GOL.hr) Hoće li zastrašujući UFC-ov nokauter opravdati očekivanja kladionica na ujednačenom eventu? divider

Zbog toga je dobio pitanje kako komentira konstantne napade na svoga kolegu Stipu Miočića, koji također radi u vatrogasnoj službi, kao bolničar.

''Je*** njih. Tko god govori takve stvari, ne zna što on mora raditi kad izađe van. Ja sam ovu borbu prihvatio jer sam trebao priliku da dođem ovamo, da se vratim, ali da sam već u UFC-u i ne mogu normalno trenirati, ne bih prihvatio borbu. On radi ono što mu je posao, na prvoj je liniji i pomaže ljudima za vrijeme pandemije. Ako to želi raditi, onda neka i radi, a ostali bi trebali začepiti'', poručio je Sherman pred svima.

Podsjetimo, Stipe već neko vrijeme odgađa borbu protiv Cormiera, njihovu treću, zbog ozljede oka koju je zadobio u prošle dvije borbe s Amerikancem koji se služio prljavštinama, točnije guranjem prstiju u Stipine oči. A otkad se pojavila pandemija koronavirusa Stipe se angažirao i u svom poslu te pomaže lokalnoj zajednici kao pripadnik službe First Responder u koje se ubrajaju policija, vatrogasci i hitna pomoć.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider