FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gledajte na gol.hr-u i novoj tv

Hoće li zastrašujući UFC-ov nokauter opravdati očekivanja kladionica na ujednačenom eventu?

Nadolazeće nedjelje na rasporedu je novi UFC-ov sprektakl koji predvode Walt Harris i Alistair Overeem.

Nokaut Harrisa (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Ovog vikenda Nova TV i GOL.hr donose vam novi UFC spektakl iz Jacksonvillea. Nakon UFC-a 249, na kojem smo vidjeli okršaj Justina Gaethjea i Tonyja Fergusona te brutalni nokaut Francisa Ngannoua, ove nedjelje u ranojutarnjim satima vidjet ćemo jednu od najvećih legendi MMA-a - Alistaira Overeema.

Njegov suparnik bit će Walt Harris, čovjek kojem je u završnici prošle godine ubijena pokćerka. Njih dvojica kombinirano u svojim profesionalnim karijerama imaju 36 nokauta, od čega je Overeem autor njih 23, a Harris 13. Potonji je sve svoje pobjede upisao upravo nokautom.

High-kick Overeema Alistair Overeem slavio veličanstvenim preokretom protiv Walta Harrisa u večeri kontroverznih odluka divider

Na kladionicama je blagi favorit Walt Harris koji je prije svega mlađi i po mnogima borac koji ima razorniji udarac. MMA fanovi znaju koliko je osjetljiva brada Alistaira Overeema, koji je u karijeri preživio nekoliko teških nokauta.

Koeficijent na Harrisa u Supersportu je 1.60, dok je na pobjedu Overeema 2.20.

U sunaslovnoj borbi vidjet ćemo bivšu izazivačicu za UFC prvakinju u slamka kategoriji Claudiju Gadelhu, te bivši Invicta prvakinju Angelu Hill. Gadelha je kao iskusnija borkinja u UFC-u favorit u ovom susretu i koeficijent na nju iznosi 1.50, dok je na Hill 2.40.

gol expired UFC-ov gladijator iz bolnice potvrdio teže ozljede: Njegov trener pokušao zataškati ispadanje zubiju divider

I u ostalim borbama na glavnom programu nema izrazitog favorita što garantira napetost i neizvjesnost. Edson Barboza je blagi favorit u meču proti Dana Igea, Krzysztof Jotko je u prednosti na kladionicama u svom meču protiv Eryka Andersa, dok je Kinez Song Yadong favorit u okršaju protiv Marlona Vere.

Sve koeficijente za ovaj event, preliminarni i glavni dio programa možete pronaći ovdje.

Glavni program UFC od ENSP-a Overeem vs Harris možete gledati izravno na GOL.hr-u u noći sa subote na nedjelju od 3 sata ujutro te istog dana u večernjem terminu u snimci na Novoj TV.

gol expired Strašna tragedija kao uvertira u teškaški obračun Harrisa i Overeema: Kombinirano imaju 36 nokauta! divider

UFC on ESPN Overeem vs Harris, glavni program

Alistair Overeem - Walt Harris (teška)

Claudia Gadelha - Angela Hill (slamka)

Dan Ige - Edson Barboza (perolaka)

Eryk Anders - Krzysztof Jotko (srednja)

Song Yadong - Marlon Vera (perolaka)

gol expired Iznenađujuća pobjeda, poznati UFC borac usred borbe rekao svom kutu: "Ispadaju mi zubi" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider