FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
posjekotina obilazi svijet

Iznenađujuća pobjeda, poznati UFC borac usred borbe rekao svom kutu: "Ispadaju mi zubi"

U Jacksonvilleu je noćas održan drugi UFC-ov event u svega četiri dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Noćas je u Jacksonvilleu održan drugi UFC-ov event od tri koja će se dogoditi u razmaku od svega tjedan dana. Prošli vikend pratili smo UFC 249, na kojem smo vidjeli pobjedu Justina Gaethjea nad Tonyjem Fergusonom, ali i nokaut Francisa Ngannou za svega 20 sekundi, a ovaj vikend očekuje nas teškaški okršaj Alistaira Overeema i Walta Harrisa.

High-kick Overeema Alistair Overeem slavio veličanstvenim preokretom protiv Walta Harrisa u večeri kontroverznih odluka divider

U sredini tjedna odigrao se UFC Fight Night, koji su predvodili Glover Teixeira i Anthony Smith. U glavnoj borbi večeri 40-godišnji Teixeira upisao je pomalo iznenađujuću pobjedu protiv Smitha, nakon što ga je doslovno prebijao pune četiri runde. Na startu pete ga je oborio i dovršio ground and pound udarcima.

U ovoj borbi ostat će zapamćena sebičnost Smithova kuta, koji je odbijao prekinuti dvoboj, iako je njihov borac na kraju 4. runde, pri sjedanju na stolac, rekao 'ispadaju mi zubi'. Koliko je snažnih udaraca morao primiti da bi mu se zubi počeli klimati?

S tim su se složili i brojni borci koji su pratili event te najpoznatiji MMA novinar Ariel Helwani. Smith je u tom meču primio nevjerojatno puno udaraca i bio je poput vreće za udaranje, posebno u toj četvrtoj rundi, pa čak nije jasno ni zašto sudac nije prekinuo meč ranije.

Na preliminarnom programu vidjeli smo poraz Gabriela Beniteza, koji je pritom zaradio gadnu posjekotinu na potkoljenici. On se dubokom posjekotinom dužine oko 5 centimetara pohvalio na društvenim mrežama. Nije za one slabijeg želuca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Real power kick

A post shared by Gabriel Benitez (@moggly_benitez) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider