FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
obojica s posebnim motivom

Strašna tragedija kao uvertira u teškaški obračun Harrisa i Overeema: Kombinirano imaju 36 nokauta!

Glavna borba nadolazećeg UFC-a u Jacksonvilleu imat je jedan veliki i jako poseban motiv za teškaša Walta Harrisa.

Krajem prošle godine uoči meča s Alistairom Overeemom, UFC-ovom teškašu Waltu Harrisu oteta je pokćerka. Borba je otkazana, a mjesec dana kasnije stigle su tragične vijesti.

"Kao otac se pitaš 'što sam mogao učiniti, što sam mogao reći?' Činiš sve što je u tvojoj mogućnosti da je pronađu na sigurnom i onda kada se to ne dogodi, osjećaš se bespomoćno. Imao sam jako crne misli, sjećam se jasno da sam plakao sve dok ne bi zaspao i onda sam je jednom čuo - kao što čujem vas dok mi pričate. Ona me samo zagrlila i ponavljala mi 'tata, bit će sve ok'. I od tog dana sam odlučio da je nikad neću iznevjeriti i da moram ispraviti stvari. A jedino kako znam ispraviti stvari je da se nastavim boriti", rekao je teškaš Harris.

gol expired Na pomolu nepravda: Dva poznata kluba strahuju, mogao bi profitirati onaj koji je na ljestvici - osmi divider

I zato nema ni najmanje sumnje da ćemo protiv Alistara Overeema ovoga vikenda gledati nikad motiviranijeg Harrisa. A motiva neće nedostajati ni Nizozemcu koji se u oktogon vraća nakon što mu je upravo Harrisova zamjena u prosincu, Jairzinho Rozenstruik, nanio jedan od najtežih poraza u karijeri.

Overeem je 4 sekunde prije kraja meča imao sigurnu pobjedu u rukama, a onda mu je Rozenstruik priuštio nokaut nakon kojeg su mu prepolovljenu usnu morali spajati plastičnom operacijom.

"Mnogo toga smo vidjeli, napravili smo mnogo. Ja se uvijek nanovo usavršavam tako da ćemo doći s novom energijom na ovaj meč, novi Alistair s novim oružjima i tražit ću nokaut."

gol expired Opljačkana i ozlijeđena zvijezda engleske reprezentacije: "Svi su potreseni. Stravično iskustvo" divider

Stručni komentator Nove TV Zelg Galešić siguran je da će ovaj meč opravdati titulu borbe večeri.

"Walt Harris vraća se nakon obiteljske tragedije koju je doživio i sada je spreman pokazati zašto je on jedan od najperspektivnijih teškaša u UFC-u. Alistar Overeem također je težak udarač, koji je u karijeri čak 23 puta slavio nokautom."

Harris je zadnji poraz doživio još 2017., a Overeem je legenda MMA-a koja je od 45 pobjeda u karijeri njih 40 ostvarila prekidom. Kada na to dodate ovako dramatičnu i tragičnu uvertiru u ovaj meč, zaista je teško pronaći razlog da ovoga vikenda na GOL.hr-u i Novoj TV ne ispratite novi UFC-ov spektakl iz Jacksonvilla.

NEVEN SPAHIJA S VIDOM HORVATOM ZA GOL.HR 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider