Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare
Nogomet
Marquez blizu rekorda

Herrera: Ne znam čemu se svi čude, pričali smo gdje je najvažnije

Meksiko je u šest nastupa na svjetskim prvenstvima ostvario šest plasmana u osminu finala, što znači da su konstantni u svojim nogometnim pohodima te je to najbolji pokazatelj kritičarima o kako se neugodnoj reprezentaciji radi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

A vodi ih talentirani stručnjak Miguel Herrera, izbornik koji itekako dobro poznaje navike i mogućnosti svojih nogometaša te igru tome i prilagođava. A učinio je to u dosadašnje tri utakmice i više nego sjajno.

Kovač: Odlučivale su sitnice, a Meksiko je bio bolja momčad!

Lovren otkrio zbog čega takav pad u nastavku

''Ono što smo htjeli to smo i ostvarili, došli smo do važne pobjede, hvala navijačima na potpori i nadam se da ćemo ih još uveseljavati. Ne znam čemu se svi čude što se nismo slomili pod pritiskom, pričali smo na terenu, tamo gdje je i najvažnije. Dečki su odradili sjajan posao'', rekao je Herrera i napomenuo da je ovo jedan od sretnijih dana u njegovom životu, ali i da se nada kako će uskoro biti još sretnijih.

Je li Hrvatska mogla bolje na SP-u u Brazilu?

Ukupno glasova:

Kapetan Meksika Rafael Marquez debitirao je protiv Hrvatske 2002. i svi smo željeli da mu i oproštaj na svjetskim prvenstvima bude protiv nas, ali on je umjesto toga zabio i presudio nam. Time je zabijao na tri različita prvenstva i ukoliko postigne još jedan pogodak bit će rekorder Meksika po broju pogodaka na prvenstvima.

''Ostavili smo srce na terenu, na pravi način smo odigrali utakmicu, ali idemo korak po korak i gledamo samo prema sljedećoj utakmici. Cilj je pokazati istu razinu igre. Što se rekorda tiče, ne razmišljam o njima, želim da svi zajedno ispišemo novu stranicu povijesti'', rekao je Marquez.

(Agencija VLM)

Prognoziraj rezultate i skupljaj bodove

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider