Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
svi su spremni

Razgovarali smo s čovjekom koji je "špijunirao" Dance: Otkrio što će biti ključ pobjede!

Iz hrvatskog kampa u Roščinu javio se reporter Dnevnika Nove TV Saša Lugonjić, koji je razgovarao s Dalićevim skautom o nadolazećoj utakmici protiv Danske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iz hrvatskog nogometnog kampa u Roščinu kao svakog dana za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva javio se reporter Dnevnika Nove TV Saša Lugonjić. On je bio prisutan na konferenciji za novinare, čiji su gosti bili Ivan Strinić i Danijel Subašić, uoči treninga Vatrenih, pretposljednjeg prije puta puta u Nižnji Novgorod.

Podsjetimo, Hrvatska i Danska igrat će u nedjelju u osmini finala Mundijala u gradu u kojem su naši reprezentativci razbili Argentinu 3:0.

Saša Lugonjić je razgovarao i sa skautom izbornika Zlatka Dalića, Ognjenom Vukojevićem, koji je gledao Dansku u utakmici protiv Francuske, koja je završila najnepopularnijim rezultatom - 0:0. To je bila prva utakmica u dosadašnjem dijelu prvenstva, koja je završila bez pogodaka.

Što je bivši hrvatski reprezentativac snimio, što smatra ključnim za ogled protiv Danske i koji je recept za prolaz dalje pogledajte u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider