Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Magnet za navijače

Ruse zahvatila euforija, a njihov najljepši grad okupirali navijači iz cijelog svijeta

Reporter Nove TV Saša Lugonjić prvu utakmicu Svjetskog prvenstva pratio je u Sankt-Peterburgu.

Saša Lugonjić iz Sankt-Peterburga (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Prvu utakmicu Svjetskog prvenstva reporter Nove TV Saša Lugonjić, koji u Rusiji prati zbivanja iz kampa hrvatske nogometne reprezentacije, odgledao je u Sankt-Peterburgu gdje je uživo svjedočio euforiji koja je zahvatila Ruse nakon 5:0 pobjede nad Saudijskom Arabijom na otvaranju svjetske smotre.

Teško da su i najveći optimisti u ruskim redovima ovo očekivali iako je Saudijska Arabija vjerojatno najslabija reprezentacija na turniru.

Možete samo zamisliti kakvu je euforiju to izazvalo kod Rusa, velika pobjeda za njih u svakom slučaju, ali ono pravo tek ih čeka, protiv Urugvaja i Egipta će tražiti svoj put prema drugom krugu.

Inače, u Sankt-Peterburgu se s velikom pozornošću pratio prijenos otvarajućeg dvoboja iz Moskve. Ovdje je puno navijača i od onih reprezentacija koje uopće ne igraju u ovom gradu.

Utakmica Maroko - Iran, koja se igra u petak u 17:00 našem vremenu, prva je koja će se igrati u Sankt-Peterburgu. Očekivano, tokom dana smo vidjeli jako puno i Kolumbijaca, Argentinaca, Brazilaca, ljudi iz Kostarike...

Očito je da je ovaj grad, koji je najljepši u Rusiji, itekakav magnet za brojne nogometne navijače i turiste. Ovdje će vladati prava nogometna atmosfera kad se do kraja zahukta Svjetsko prvenstvo i reprezentacije počnu stizati ovdje.

Saša Lugonjić iz Sankt-Peterburga (Foto: GOL.hr) Saša Lugonjić iz Sankt-Peterburga (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider