Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pirotehničari posjetili hotel

Razina osiguranja uoči dolaska Vatrenih je na najvišoj razini: "Pregledava se svaki šaht"

Iz Kalinjingrada gdje Hrvatska igra protiv Nigerije prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu javio se reporter Nove TV Vlado Boban.

Vlado Boban ispred hotela Vatrenih u Kalinjingradu

Počelo je nogometno ludilo, odnosno Svjetsko prvenstvo u Rusiji, koje će trajati do 15. srpnja! Mundijal su otvorili domaćini u okršaju sa Saudijskom Arabijom, koja je stradala s visokih 5:0!

Hrvatska i Nigerija istrčat će na teren za dva dana, a sve prate reporteri Nove TV Vlado Boban u Kalinjingradu, gdje je baza Vatrenih, te Saša Lugonjić koji je u Sankt Peterburgu pratio svečano otvorenje i prvu utakmicu Mundijala. Uz njih u Rusiji je i kolumnist GOL.hr-a Ivica Medo, koji će se svaki dan javljati s novim pričama vezanim za našu, ali i druge reprezentacije.

Iz Kalinjingrada se u Dnevniku Nove TV javio Vlado Boban, koji zajedno s ostatkom ekipe čeka naše reprezentativce ispred hotela u kojem će odsjesti iduća dva dana.

Osiguranje u gradovima domaćina je na visokoj razini i ništa se ne prepušta slučaju. Pirotehničari su već posjetili hotel i ulice oko hotela kako bi se uvjerili da nema nikakve opasnosti za naše nogometaše.

Kalinjingrad je oblijepljen plakatima dobrodošlice svim reprezentacijama koje će igrati ovdje, a igrat će se, podsjetimo, četiri susreta na Baltic Areni.

Rusi još uvijek imaju nekih sitnih problema u organizaciji i transportu, ali svaki nedostatak u organizaciji nadoknađuju voljom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider