Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Talent nije bio upitan

Jurčić prognozira tko će u finale LP-a: Mandžu napustile 'mušice'!

Poznati su svi polufinalisti Lige prvaka. Barceloni je 1:1 s Paris SG-om bilo dovoljno za prolazak jer je iz utakmice u gostima imala 2:2. Bayern je pobijedio Juventus i u uzvratu i prošao dalje, bez primljenog gola. Mario Mandžukić opet je svladao Buffona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi prvak Bundeslige uvjerljivo je prošao četvrfinale protiv Juventusa. Bayern je baš kao i u prvoj, dominirao i u sinoćnjoj utakmici. Pobjedu Bavarcima donijeli su pogoci hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića i Claudija Pizarra.  Mandžukić će zbog žutog kartona propustit prvu polufinalnu utakmicu.

>> Zbog ove glume Mandžo ostao bez prve utakmice polufinala LP-a!

>> Mandžukić i Pizzaro srušili Juventus u Torinu!

Trener Dinama Krunoslav Jurčić trenirao je Mandžukuća i dobro zna kolike su mu mogućnosti.
„Drago mi je da je Mandžo došao do ovog nogometnog nivoa. Postao je kompletan igrač. Ušao je u sustav gdje te njegove mušice ne mogu doći do izražaja, gdje se mora potpuno posvetiti momčadi. To je ono što mu je nedostajalo, jer njegov talent nikada nije bio upitan“, kaže Jurčić.

Bayern je uz Borussiju Dortmund drugi njemački klub u polufinalu Lige prvaka, što se nikada prije nije dogodilo!
Trener Bayerna Jupp Heynckes ističe:
„Još prošle godine govorilo se o mogućem susretu Barcelone i Reala, ali pričekajmo ždrijeb u petak. Mi smo spremni za bilo kojeg protivnika.“

A među četiri momčadi je i Barcelona koja je sinoć protiv PSG-a odigrala 1:1, što je Kataloncima bilo dovoljno za prolazak u polufinale. Barcelona je tako i šestu godinu zaredom izborila nastup u polufinalu Lige prvaka.
Lionel Messi ušao je u igru u drugom poluvremenu i nekoliko minuta kasnije pokrenuo je akciju iz koje je spasononsi pogodak za Barcelonu postigao Pedro.
„Sada su svi suparnici komplicirani - od Real Madrida do Borussije i Bayerna. Sve su to jake momčadi s odličnim igračima i stvarno će biti teško stići do finala“, kaže Pedro.
I dok se nitko od predstavnika četiri velikana koji će se sutra naći u ždrijebu nije izjasnio koga bi želio u polufinalu, mogućnosti i nema tako puno. U ždrijebu će se naći dva španjolska kluba, Barcelona i Real Madrid, te dva njemačka, Bayern i Borussia Dortmund.

Koje bi parove volio vidjeti Kruno Jurčić?
„Osobno bih volio da igraju Bayern i Barca, a da dalje ide Bayern. Između Borussije i Real nekad dalje ide Real, a onda u finalu neka pobijedi bolji“, zaključio je trener Dinama.

Koje će se momčadi uistinu i sresti u polufinalu Lige prvaka, odlučit će sutrašnji ždrijeb koji je zakazan za 13 sati u Nyonu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider