Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nepravda ili...?

Zbog ove glume Mandžo ostao bez prve utakmice polufinala LP-a!

Marija Mandžukića dobro će zapamtiti igrači Juventusa nakon dvije četvrtfinalne utakmice Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čovjek koji je jedan od najzaslužnijih što talijanski prvak neće vidjeti polufinale Lige prvaka je naš Mario Mandžukić. Nakon što je u prvoj utakmici proglašen najboljim u redovima Bayerna zbog svoje trke, ovaj je Mandžo uspio zabiti prvi pogodak u 2:0 pobijedi Bavaraca u Torinu.

>> Mandžukić i Pizzaro srušili Juventus u Torinu!

>> Mandžo zatvorio Pirla u paklenoj atmosferi Torina: Nije bilo lako, ali...

Mandžukićev luđački pritisak na stopere Juventusa bio je ključ lomljenja 'crno-bijelih'. Hrvatski napadač radi velik broj prekršaja pa je dio Conteove taktike bio da pokušaju što prije iznuditi kaznu za napadača Bayerna.

To se i dogodilo u 7. minuti utakmice. Mario je zakasnio u jedan duel s Giorgiom Chiellinijem koji je išao ispucati loptu. No, Chiellini je napucao i Mandžinu nogu koja je bila na zemlji pa se nije radilo o grubom startu. No, gluma talijanskog stopera i pritisak svih igrača natjerao je suca Carlosa Velasca Carballa da izvadi žuti karton.

UEFA-u je zbog izbora suca kritizirao komentator Sky televizije Marcel Reif koji smatra kako nije imalo smisla dodjeljivati španjolskog suca za Bayernovu utakmicu kada su druga dva člana polufinalne četvorke španjolski klubovi.

''UEFA nema sve „šalice u ormaru“, rekao je Reif.

Bild dodaje kako inženjer iz Madrida nije kartonima kaznio puno opasnije startove od Mandžukićevog, onaj Chiellinija (lakat Mandžukiću), te Mirka Vučinića (u lice Daniela van Buytena).

Što vi mislite, je li Mandžukić opravdano ostao bez prve utakmice polufinala Lige prvaka?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider