Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Ostali sportovi
peh za crnogorce

Protivnici Hrvatske na Euru: Novi potop Srbije, Crna Gora ostala bez još jednog važnog igrača

Loše vijesti za protivnike Hrvatske uoči samog početka Eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometna reprezentacija Srbije, jedan od protivnika Hrvatske na Europskom prvenstvu u rukometu, izgubila je od Norveške 38:28 u posljednjoj provjeri uoči puta u Austriju.

Srbija je u prvom poluvremenu (16:16) dobro parirala viceprvaku svijeta, ali kvaliteta Norvežana došla je do izražaja u nastavku. Na kraju su proslavili uvjerljivu pobjedu i ostavili Srbiju na -10. Srbija je u prethodnom nastupu s visokih 40:26 izgubila od Francuske.

Loše vijesti stižu iz tabora Crne Gore, također protivnika Hrvatske u skupini u kojoj je još Bjelorusija. Crnogorci su četiri dana uoči početka natjecanja ostali bez lijevog krila Miloša Vujovića, koji je obnovio ozljedu pete.

gol expired Hrvatska se opet mučila, ali ipak slavila u generalci za EURO: Kauboji slomili Katar divider

Vujović je bio jedan od glavnih napadačkih aduta Crne Gore, a nedavno je potpisao trogodišnji ugovor s Fuchse Berlinom. Izbornik Zoran Roganović umjesto njega pozvao je Filipa Vujovića iz španjolskog Cangasa, kojem će EURO biti prilika za debi u reprezentaciji.

Novi je to peh za Crnu Goru i Roganovića, koji je već ranije ostao bez najvećeg obrambenog aduta Nebojše Simovića. Umjesto njega na turnir će Vuk Lazović, igrač južnokorejskih SK Hawksa.

gol expired Liverpoolove rezerve srušile Everton u gradskom derbiju: Presudila golčina 18-godišnjaka divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider