Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bilić prošao u Fa kupu

Liverpoolove rezerve srušile Everton u gradskom derbiju: Presudila golčina 18-godišnjaka

Liverpool je i s B sastavom nastavio nizati pobjede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši West Bromwich Albiona, koje predvodi bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić, izborili su plasman u 16-inu finala FA kupa nakon što su na gostovanju pobijedili Charlton s 1:0.

Pogodak odluke zabio je Kenneth Zohore u 32. minuti utakmice. Filip Krovinović nije nastupio za WBA.

U najzanimljivijem susretu 3. kola, velikom gradskom derbiju Liverpool je pobijedio Evereton s 1:0, a pobjedu "Redsima" donio je Curtis Jones u 71. minuti. Jones je lijepo naciljao i s 20-ak metara sjajno pogodio suprotne rašlje Evertonova gola.

gol expired Hrvatska se opet mučila, ali ipak slavila u generalci za EURO: Kauboji slomili Katar divider

S 18 godina i 340 dana, Jones je postao najmlađi Liverpoolov strijelac u Merseyside derbiju nakon Robbieja Fowlera koji je u ožujku 1994. zabio pogodak sa 18 godina i 338 dana. 

Jurgen Klopp je otvorio utakmicu bez devet standardnih prvotimaca, a od prve minute je debitirao Japanac Minamino koji je stigao početkom siječnja iz RB Salzburga. Dejan Lovren nije nastupio zbog ozljede.

Nastavak natjecanja izborio je i Chelsea porazivši Nottingham Forest s 2:0. Pobjedu Bluesima donijeli su Callum Hudson-Odoi (6) i Ross Barkley (33). Mateo Kovačić je igrao za londonski sastav do 69. minute.

gol expired Clement Noel ostvario prvu pobjedu sezone i preuzeo ukupno vodstvo u slalomu! divider

Tottenham nije uspio pobijediti Middlesbrough pa će morati igrati ponovo pred svojim navijačima nakon što je prvi susret završio 1:1. Domaćin je poveo golom Ashleyja Fletchera u 50. minuti, a Tottenham je spasio Lucas Moura izjednačivši u 61. minuti.

Iznenađenje je priredio Derby County pobijedivši na gostovanju Crystal Palace s 1:0. Gol odluke zabio je Chris Martin u 32. minuti. Za Derby je cijeli susret igrao Wayne Rooney koji je na Pride Park stigao početkom ove godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider