Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
vratili se sa srebrnim medaljama

"Poljubi zemlju po kojoj hodaš": Kauboji sletjeli u Zagreb, pogledajte kakav su im doček pripremili navijači

Srebrni hrvatski rukometaši sletjeli su u zagrebačku zračnu luku nešto poslije 1 sat nakon ponoći, a dočekali su ih mnogobrojni navijači.

Galerija Doček Kauboja u zagrebačkoj zračnoj luci Navijači u zračnoj luci Navijači u zračnoj luci +2 Navijači u zračnoj luci

Iako su naši srebrni rukometaši sletjeli oko 1 sat nakon ponoći, navijači su se počeli okupljati već oko 23 sata. U zagrebačkoj zračnoj luci sve je vrvjelo od brojnih navijača koji su pjesmom i plesom dočekali Kauboje, koji su u nedjelju u Stockholmu izgubili finale Europskog prvenstva od Španjolske rezultatom 22:20.

Kobe Bryant i Michael Jordan (Foto: AFP) Kobe Bryant poginuo u padu helikoptera, smrtno stradala i kći Gianna te još sedmero ljudi! divider

To je najveći uspjeh hrvatskog rukometa u posljednjih deset godina kada smo posljednji put igrali neko finale.

Srebrni rukometaši dočekani su ogromnim pljeskom uz taktove pjesme "Poljubi zemlju po kojoj hodaš", a Duvnjak, Karačić, Musa i ostali Kauboji spremno su pozirali za svaki selfie koji su od njih tražili vjerni obožavatelji.

gol expired Svijet sporta oprašta se od Kobea Bryanta: Tužni izrazi sućuti i nevjerice stižu sa svih strana divider

Kauboji su snimili zajedničku fotografiju te se potom uputili u autobus na zasluženi odmor.

gol expired Mandić zagonetno nakon poraza: "Ne znam što je bilo cijelo prvenstvo. Igralo je šest igrača" divider

Za Kauboje se priprema i veliki doček na središnjem zagrebačkom trgu u ponedjeljak, koji ćete moći pratiti uživo na portalu GOL.hr od 12:30, dok će Nova TV u 14 sati emitirati specijalnu emisiju posvećenu srebrnim europskim rukometašima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider