Rukomet 2020
SPORTOVI
Rukomet 2020
KARAČIĆ RAZOČARAN, ALI PONOSAN

Mandić zagonetno nakon poraza: "Ne znam što je bilo cijelo prvenstvo. Igralo je šest igrača"

David Mandić djelovao je vrlo ljutito nakon poraza u finalu Europskog prvenstva protiv Španjolske.

Hrvatska rukometna reprezentacija ostala je za dva gola prekratka u finalu rukometnog Eura. Španjolska je slavila s 22:20, iako je Hrvatska u posljednje četiri minute, kod rezultata 19:19, ušla s igračem više i napadom.

Jedino naše lijevo krilo u završnici Europskog prvenstva David Mandić djelovao je vrlo ljutito nakon poraza i dodjele medalja.  

Domagoj Duvnjak Duvnjak drhtavog glasa i suznih očiju nakon poraza u finalu: "Ponosan sam na ove predivne dečke"

"Naravno da je težak poraz. Jako nam je teško. Imali smo problema u napadu. Duvnjak i Karačić nisu mogli sami. Ne znam što je bilo s Cindrićem i zašto nije igrao. Ne znam što je bilo cijelo prvenstvo jer je igralo šest igrača. No što je tu je. Pokazali smo da možemo. Jedan penal doveo ih je do zlata. Da smo se tu obranili, mislim da bi sve otišlo u našu korist. Sutra će biti bolje, ali sjećanje će ostati", kazao je Mandić. 

Lino Červar Červar otkrio razloge poraza i pohvalio hrabre Kauboje: ''Krvavo smo ovo zaradili''

Igor Karačić napravio je korake u pretposljednjem napadu Hrvatske, u kojem smo tražili poravnanje rezultata na 21:21. Suci su nam oduzeli loptu, a Dujšebajev je na drugoj strani postavio konačan rezultat.

"To je dio sporta i tako se moralo dogoditi. Utakmica s Norveškom ostavila je posljedice na nama. Ne samo fizički već i emotivno. Jako sam ponosan na sve dečke i kako smo odigrali turnir. To je sport. Uvijek postoji pobjednik i gubitnik. Ovo je velika stvar za Hrvatsku. Borili smo se do zadnjeg atoma snage, bilo je grešaka, ali bilo je i dobrih stvari."

Vargas protiv Duvnjaka Vratar koji je slomio Hrvatsku otkrio detalj koji je odlučio: "Odigrali smo spektakularno"

"Napad je prvih 20 minuta bio dobar dok su igrali obranu 5-1. Nakon toga su se vratili na 6-0, razbranio se i Perez. U drugom poluvremenu igrali smo sjajnu obranu, Šego je bio sjajan, ali nismo uspjeli to iskoristiti. Pobjeda je otišla na njihovu stranu, mogla je na našu. Ništa, idemo dalje. Imamo kvalifikacije za Olimpijske igre."

IGOR KARAČIĆ NAKON PORAZA U FINALU

Hrvatski rukomtaši srebrni na Euru Hrvatska opet bez europskog zlata: Španjolskoj velika drama i novi naslov prvaka Europe!

LUKA STEPANČIĆ NAKON PORAZA U FINALU

Nastavi čitati

Nastavi čitati